Aktuelt

Nå er det mulig å hente puljevinner plakett hos teknisk avdeling som ligger ved siden av sekretariatet. Det utdeles en plakett pr lag, men det er mulig å kjøpe flere for kr 60,- pr stk.

Opplev Oslo og alle deres flotte severdigheter med å ta en flott ny rød dobbeltdekker gjennom hovedstaden. Hop On AS er et norsk selskap som ble etablert i 2019, og ønsker å tilby alle deltakere fra Norway Cup 50% rabatt på alle våre avganger gjennom uken mot framvisning av deltakerbånd.

I år vil kampene streames, og disse kan du se enten på direktesport.no eller i din lokalavis.

Turneringen nærmer seg med stormskritt og vi ønsker å ta deltakere, trenere, foreldre og andre godt imot på åpningsdagen lørdag 30.juli!

All parkering under Norway Cup er på eget ansvar, uavhengig om det er på Ekebergsletta, skolene eller andre steder. 

I forbindelse med Norway Cup sitt 50-års jubileum har vi laget et jubileumsmagasin og egne plagg med jubileumslogoen vår. 

I samarbeid med Phonecases3D kan du nå endelig få kjøpt egne Norway Cup deksler som er 100% ECO vennlige!

Året 1972 var første gang Norway Cup ble avholdt på Ekebergsletta. I år kommer et av de aller første vinnerlagene tilbake til sletta for å spille kamp. 

Norges Idrettsforbund har fattet beslutning om at det ikke skal overføres/strømmes kamper for de under 15 år. Dette gjelder da også selvfølgelig for Norway Cup.