Måltider og meny

Her vil informasjon om tidspunkt for måltider og meny bli publisert. Vi tilbyr gluten- og laktosefrie alternativer. Produktinformasjon til de ulike rettene vil også legges ved.

Det vil være store bannere utenfor inngangen til Ekeberghallen lørdag, søndag og mandag hvor menyene er presentert. De ulike bordene er markert med bilder og forklaring på hva som serveres på hvilket bord. 

Alt kjøtt er halalslaktet, og det vil alltid være gluten- og laktosefrie alternativer til hvert måltid. 

 

Frokost: 

Blir servert på skolene og hotellene deltakerne bor på fra 06:30-10:00

Lunsj:

Fra 11:30 til 15:00

Middag: 

Fra 15:30 til 21:00

Lørdag 5. august serveres lunsj/middag 11:30 til 17:00. 

Meny Norway Cup 2023
Dato Dag Lunsj Middag
29. juli Lørdag Kylling Tikka med ris
Kjøttkaker med grønnsaker, saus og poteter
30. juli Søndag Tomatsuppe med og uten makaroni m/krønsj Kjøttpølse 60g med grønnsaker, potetmos og saus
Okseragu med grønnsaker og ris
31. juli Mandag Indisk Baligryte med kylling Fiskekaker med ass gulrøtter, potet og saus
Kremet kyllinggryte med ris
1. august Tirsdag Taco gryte Kjøttboller med fløtesaus, poteter og grønnsaker
Laks med rømmesaus, grønnsaker og potet
2. august Onsdag Pasta bolognese Kyllinglår med ris og bbq-saus
Torsk med Hollandaise saus, med grønnsaker og poteter
3. august Torsdag Pølsegryte Oksegryte med sprø grønnsaker og ris (urtebasert potet)
Bacalao
4. august Fredag Cilli con carne Ishavsburger med rømmesaus, grønnsaker og potet
Kylling i karry m/ris
5. august Lørdag Spareribs med maiskolbe og potetsalat