Aktuelt

Premiering til barnefotballen vil pågå til følgende tider:

  • Torsdag: 17-20:00
  • Fredag: 10-12:00, 13:30-16:00 og 17-20:00
  • Lørdag: 10-12:30

NB! gjelder kun 7'er og 9'er. IKKE 3v3 og 5v5.

For de lagene som er utslått kan Norway Cups tekniske avdeling bistå med å arrangere treningskamper. Stikk innom teknisk avdeling og meld deg på en liste, så hjelper de med å finne passende motstanderlag, dommere og bane.

VI har nå kommet oss inn i sluttspillfasen av turneringen. Vi minner om at ved uavgjorte kamper i sluttspillet skal det spilles ekstraomganger på inntil 2*5 minutter (Golden goal). Er det fortsatt uavgjort etter dette skal det avgjøres på straffespark.  Vi ønsker alle lagene lykke til.  

Onsdag 3.august kl 12.00 er det klart for Verdikampen på Norway Cup sin finalebane på Ekebergsletta. Kampen går i år mellom MOT og Redd Barna og skal sette søkelys på Norway Cups verdier – INKLUDERING, FRED og BARNS TRYGGHET.

Nå er det mulig å hente puljevinner plakett hos teknisk avdeling som ligger ved siden av sekretariatet. Det utdeles en plakett pr lag, men det er mulig å kjøpe flere for kr 60,- pr stk.

Opplev Oslo og alle deres flotte severdigheter med å ta en flott ny rød dobbeltdekker gjennom hovedstaden. Hop On AS er et norsk selskap som ble etablert i 2019, og ønsker å tilby alle deltakere fra Norway Cup 50% rabatt på alle våre avganger gjennom uken mot framvisning av deltakerbånd.

I år vil kampene streames, og disse kan du se enten på direktesport.no eller i din lokalavis.

Food waste is not only bad for the economy, but also for the environment. According to a report from Matvett.no, in Norway we throw away as much as 417,000 tons of edible food per year. This corresponds to 78 kilos per inhabitant and leads to a climate impact of 1.26 million tons of CO2 equivalents. 

 

Turneringen nærmer seg med stormskritt og vi ønsker å ta deltakere, trenere, foreldre og andre godt imot på åpningsdagen lørdag 30.juli!

  • kl 15: Garden har drilloppvisning på KFUM banen 
  • kl 16: Verdens største hjerte skal lages av deltakere, trenere og foreldre på felt 3
  • kl 17: Parade fra Ekeberg Camping
  • kl 18: Åpningskonsert

All parkering under Norway Cup er på eget ansvar, uavhengig om det er på Ekebergsletta, skolene eller andre steder.