Bli samarbeidspartner

Ønsker du å bli en partner med Norway Cup? Ta kontakt med turneringen for en hyggelig prat. Turneringens representanter vil sammen med deg tilpasse behovene dine med det vi kan tilby.

EKEBERGSLETTA – treff besøkende ansikt til ansikt Ekebergsletta
Ekebergsletta er et lite Norge i miniatyr i forbindelse med Norway Cup, som hvert år arrangeres i uke 31. Med cirka 30.000 deltakere, deres foresatte, venner, besteforeldre, lagledere, trenere og andre besøkende er det en stor målgruppe. Gjennom å vise fram deg og din bedrift på Ekebergsletta under selve turneringen vil du nå mange personer med ditt budskap og du får umiddelbar effekt.

Hvilke muligheter finnes på Ekebergsletta:

Stands – det er ikke lov til å selge noe på disse standene, men partnere av turneringen skal skape gode aktiviteter

G-Sport-Teltet – det settes hvert år opp et stort salgstelt på Ekebergsletta i regi av G-Sport. I dette teltet kan man kjøpe stands for å vise fram og selge sine produkter 

TV-eksponering
Norway Cup er i uke 31 det største mediearrangementet i Norge. Pressesenteret har cirka 750 akkrediterte journalister fra hele verden. Denne eksponeringen kan din bedrift utnytte.

Arenareklame hovedbanen – noen av banene på Ekebergsletta opplever mer fokus fra nasjonale medier (TV og andre medier) Hovedbanen er en av disse banene (finaler, kjendiskamper med mer spilles her). På denne banen kan din bedrift vise seg fram og få TV-eksponering.

Programmet – til alle lagledere
Det årlige programmet i forbindelse med turneringen trykkes opp i cirka 7000 eksemplarer. Her er det mye nyttig informasjon til alle som skal delta i turneringen. Programmet sendes ut til alle lagledere som skal delta i turneringen.

Nettannonse – eksponering hver dag hele året
Norway Cup sine nettsider oppdateres jevnlig med nyheter og er veldig godt besøkt av deltakere, spillere, foreldre og andre gjennom hele året.

Nettannonsene selges primært på årsbasis og din annonse vil bli vist hver dag hele året. Norway Cup kan gjennom din nettannonse styre brukerne rett inn til dine egne budskap på dine respektive nettsider.

NB! Det finnes også flere andre muligheter for eksponering. Ta kontakt med turneringen for en hyggelig prat. 

Kontaktperson

Salg- og marked BSK/Norway Cup:
Leder: Trygve Nielsen
Tlf: 22 66 02 00/901 86 689
E-post: trygve@bsknc.no