Her er praktisk informasjon i forbindelse med Norway Cup.

Turneringen arrangeres hvert år i uke 30 og uke 31. Det er parade og åpningsshow lørdag i uke 30 og de fleste lag starter med kamper på søndagen i uke 30. Deretter spilles det cirka 6000 kamper i løpet av uken. Finalene spilles fredag og lørdag i uke 31.

Innsjekkingen foregår i Norway Cup/Bækkelagets Sportsklub sine lokaler, som du finner i Ekebergveien 101 – rett ved Ekeberg Idrettshall.

Åpningsparade

Norway Cup starter alltid med en flott parade med flagg og deltagere iført sine klubbdrakter med mere. Alle deltagere, lagledere, foreldre og ikke minste heiagjenger er velkommen til paraden. Vi ser frem til at så mange som mulig vil være med i årets parade. Den starter ved Ekeberg Camping, går over Ekebergsletta og ned til Norway Cup torget hvor Norway Cups åpningsshow finner sted.

Vi håper at alle lag som kan, møter for å delta i paraden og for å se på et fantastisk åpningsshow for å lansere årets Norway Cup.

Oppmøte er kl 16.30 og paraden starter kl 17.00 i krysset mellom Stamhusveien og Ekebergveien. Du kan melde deg på paraden ved å sende mail med klubbnavn, kontaktperson og antall deltagere til nc@bsknc.no.

Bilder av mindreårige

Det er lagleders ansvar å få tillatelse fra foreldre/foresatte til fotografering eller intervjuer i pressen av mindreårige.

Alle lag til sluttspill
Det starter alltid med kamper søndag klokka 09.00 i uke 30. Finalene spilles fredag og lørdag i slutten av uke 31. Det skal avvikles cirka 6000 kamper i løpet av turneringen. I barnefotballen (klasse H, I, X og Y) vil det ikke bli spilt sluttspill og finaler.

Det betyr:
* I puljer med fire lag går de to beste lagene videre til turneringens A-sluttspill.
* De to siste lagene går videre til B-sluttspillet.
* Dette garanterte at alle lag fikk minst en kamp i sluttspillet.
* Kampene i sluttspillet starter onsdagen i uke 31.

Spilletider

7-er fotball spilles etter eget regelverk.
Klasse Z: Unified 7-er fotball spilles etter eget regelverk.

I klassene B, C, R, S, E, F, U og V kan lag som kommer fra land som benytter 1. august som grunnlag for laginndeling, bruke spillere som er inntil 5 måneder eldre enn klasseinndelingen i Norway Cup.
Spilletider:
Klasse A 19, A17, Q og W: 2 x 30 minutter, 5 min pause
Klasse B, R, E og U: 2 x 25 minutter, 5 min pause
Klasse C, D, S og T: 2 x 20 min, 3. min pause
Klasse F, V, M og P: 2 x 20 min, 3 min pause
Klasse H, I, X, Y, Z: 2 x 15 min, 3 min pause

Viktige datoer i 2017:
15. april: Påmeldingsfristen. Norway Cup ønsker at de lag som vil spille i turneringen melder seg på i god tid før denne datoen.
15. mai: Betalingsfrist for A,- H- eller D-kort og andre tjenester.
1. juli: Alle skjema må være levert inn.
28. juli – 29. juli: Innsjekking. Alle klubber må sjekke inn for å kunne delta i turneringen. I forbindelse med innsjekkingen får man viktig informasjon om turneringen. Innsjekkingen foregår i lokalene til Norway Cup. Lokalene finner man i Ekebergveien 101 – rett ved Ekeberg Idrettshall.

Informasjon fra politiet

Politiets visjon er å gjøre Oslo til verdens tryggeste hovedstad. Vår erfaring er at Norway Cup er et trygt arrangement med få uønskede hendelser. Vi ønsker likevel å gi noen råd for å gjøre Norway Cup-opplevelsen bedre for deltakerne.

Hvert år skjer det tyverier under Norway Cup, både fra kamparenaene og fra skolene der deltakerne bor. Dette er ikke et stort problem, men det er synd hvis du er en av dem som blir rammet. Vi har listet opp noen enkle forhåndsregler på neste side.

Vårt inntrykk er at de fleste lag er flinke til å avtale møteplasser dersom man kommer bort fra hverandre. Det er vanlig at laget blir enige om at ingen skal gå alene. Sørg for at alle på laget vet hvilken skole dere bor på og har mobilnummer til trener/lagleder. Slike enkle avtaler bidrar til at man tar bedre vare på hverandre.

Politiet har en politipost på Ekebergsletta under hele turneringen. Her tar vi imot ulike spørsmål, anmeldelser og informasjon om straffbare forhold. Stikk gjerne innom og hils på oss.

Sted: Mellom Ekeberg skole og salgsteltet
Åpningstid: 09.00-19.00
Telefon: 970 62 715
Oslo politidistrikt hele døgnet: 02800
Det er også mulig å kontakte oss på e-post: post.manglerud@politiet.no

Manglerud politistasjon

Huskeliste fra politiet

* Tenk over hvilke verdisaker du tar med deg hjemmefra til Norway Cup
* Verdisaker bør ikke ligge igjen i tomme klasserom, selv når rommet er låst
* Pass på at uvedkommende ikke oppholder seg på skolen
* Avtal at en voksen har ansvaret for verdisaker når laget spiller kamp. Denne personen bør ha verdisakene under oppsyn hele tiden, for eksempel i en sekk på ryggen
* Lommeboken bør oppbevares i sikker lomme
*Oppbevar minst mulig kontanter i lommeboken
* Vær ekstra oppmerksom i store menneskemengder/køer
* Legg aldri fra deg verdisaker uten at noen passer på
* Lås alltid rom og garderobe
* Gå flere sammen
* Si ifra til en voksen dersom du opplever noe ubehagelig
* Straffbare forhold skal meldes til politiet

Dette er tyven glad i:
* Store menneskemengder, særlig kø
* Lommeboken din
* Mobiltelefonen din
* Veska di
* Deltakerkortet ditt
* Andre verdisaker
* Verdisaker i tom innkvarteringsskole