Aktuelt

I en undersøkelse gjort av Norway Cup svarer 96 prosent at de stiller seg positive til strømming av kamper fra ungdomsturneringen. 97 prosent tror strømming av kamper fra turneringen vil øke det lokale engasjementet rundt klubben sin.

Vi arrangerer Norway cup for de aller yngste klassene, og fortsetter med 3v3 og 5v5. Alle kampene vil bli spilt i nærheten av finalebanene på Ekeberg, slik at barna virkelig får kjenne på den herlige Norway cup-atmosfæren.

Vi inviterer til Norway Cup Håndball i uke 31 - fra lørdag 29.7 til lørdag 5.8 i Oslo. Alle kampene vil gjennomføres innendørs og alle deltagere kan oppleve alt som foregår på Ekebergsletta.

Food waste is not only bad for the economy, but also for the environment. According to a report from Matvett.no, in Norway we throw away as much as 417,000 tons of edible food per year. This corresponds to 78 kilos per inhabitant and leads to a climate impact of 1.26 million tons of CO2 equivalents. 

Denne uken får Espen Eskås sjansen i Champions League. Første norske Champions League dommer på nesten 7 år.
Norway Cup er over og vinnerne er kåret.

Premiering til barnefotballen vil pågå til følgende tider:

NB! gjelder kun 7'er og 9'er. IKKE 3v3 og 5v5.

For de lagene som er utslått kan Norway Cups tekniske avdeling bistå med å arrangere treningskamper. Stikk innom teknisk avdeling og meld deg på en liste, så hjelper de med å finne passende motstanderlag, dommere og bane.

VI har nå kommet oss inn i sluttspillfasen av turneringen. Vi minner om at ved uavgjorte kamper i sluttspillet skal det spilles ekstraomganger på inntil 2*5 minutter (Golden goal). Er det fortsatt uavgjort etter dette skal det avgjøres på straffespark.  Vi ønsker alle lagene lykke til.  

Onsdag 3.august kl 12.00 er det klart for Verdikampen på Norway Cup sin finalebane på Ekebergsletta. Kampen går i år mellom MOT og Redd Barna og skal sette søkelys på Norway Cups verdier – INKLUDERING, FRED og BARNS TRYGGHET.