Transport til og fra Norway Cup

Hvordan komme seg dit du skal bo

Norway Cup ønsker å legge til rette for best mulig måte for sine gjester. I den forbindelse setter turneringen opp transport med både buss og tog fra flyplassen. Dette gjøres slik at turneringens gjester enkelt kan komme seg til sine respektive innkvarteringssteder.

Slik reiser du enklest til Ekebergsletta og de øvrige banene og arenaene

Vi oppfordrer alle til å bruke kollektiv transport - trikk, T-bane eller buss. Det er den enkleste måten og reise på. Alle med deltakerarmbånd reiser gratis med Ruters transportmidler i sone 1 under Norway Cup.

I reiseplanleggeren og RuterReise-appen er alle banene lagt inn, skriv Norway cup i søkefeltet og velg banen du skal til for å finne den enkleste kollektive reisemåten til kampen.

Ruter setter inn ekstra avganger på busslinje 23, 34 og 74. 

Sjekk ruter.no for mer informasjon om kollektivtilbudet til Norway Cup. Ruter er tilstede på Europarådets plass ved Jernbanetorget de første dagene, så stikk innom og få svar på det du måtte lure på. Hos NSB finner du informasjon om hvordan du reiser med tog i og rundt Oslo i sommer.

Har du likevel behov for å kjøre bil, beregn ekstra god tid og følg skiltingen for omkjøringer. Sett gjerne bilen fra deg og benytt kollektive transportmiddel på siste del av strekningen. På denne måten unngår vi kø og bidrar til at utøverne kommer raskere fram til kampene sine.

 

Last gjerne ned Ruter-appen for å planlegge reisen din!

Du finner også en reiseplanlegger på Ruter.no.