Transport til og fra Norway Cup

Hvordan komme seg dit du skal bo

Norway Cup ønsker å legge til rette for best mulig måte for sine gjester. I den forbindelse setter turneringen opp transport med både buss og tog fra flyplassen. Dette gjøres slik at turneringens gjester enkelt kan komme seg til sine respektive innkvarteringssteder.

Slik reiser du enklest til Ekebergsletta og de øvrige banene og arenaene

Her finner du Ruter sitt reisehefte 2023:

Ruter reise Norway Cup 2023 (PDF, 17 MB)

Vi oppfordrer alle til å bruke kollektiv transport - trikk, T-bane eller buss. Det er den enkleste måten og reise på. Alle med deltakerarmbånd reiser gratis med Ruters transportmidler i sone 1 under Norway Cup. Gjerne benytt T-banen til Brattlikollen, da denne har veldig god kapasitet under NC i år (pga. arbeidet som skjer på linje 2 og 3).

I reiseplanleggeren og RuterReise-appen er alle banene lagt inn, skriv adressen inn i søkefeltet og velg banen du skal til for å finne den enkleste kollektive reisemåten til kampen.

Ruter setter inn ekstra avganger på busslinje 23, 34 og 74. 

Sjekk ruter.no for mer informasjon om kollektivtilbudet til Norway Cup. Ruter er tilstede på Europarådets plass ved Jernbanetorget de første dagene, så stikk innom og få svar på det du måtte lure på. Hos VY finner du informasjon om hvordan du reiser med tog i og rundt Oslo i sommer.

Reiser du med bil?

Statens vegvesen utfører omfattende oppgradering på E18 mellom Sjølyst  Bygdøy sommer og høsten 2023. Derfor vil det bare være et kjørefelt åpent i hver kjøreretning på E18. Anleggsarbeidene vil medføre kø og forsinkelser. Skiltet omkjøring er ring 3. 

For mer informasjon se: Sjølyst- og Bygdøylokket | Statens vegvesen

 

 

Last gjerne ned Ruter-appen for å planlegge reisen din!

Du finner også en reiseplanlegger på Ruter.no.