Transport til og fra Norway Cup

Hvordan komme seg dit du skal bo

Norway Cup ønsker å legge til rette for best mulig måte for sine gjester. I den forbindelse setter turneringen opp transport med både buss og tog fra flyplassen. Dette gjøres slik at turneringens gjester enkelt kan komme seg til sine respektive innkvarteringssteder.

Slik reiser du enklest til Ekebergsletta og de øvrige banene og arenaene

Her finner du Ruter sitt reisehefte 2023:

Ruter reise Norway Cup 2024 - kommer

Vi oppfordrer alle til å bruke kollektiv transport - trikk, T-bane eller buss. Det er den enkleste måten og reise på. Alle med deltakerarmbånd reiser gratis med Ruters transportmidler i sone 1 under Norway Cup. Gjerne benytt T-banen til Brattlikollen, da denne har veldig god kapasitet under NC i år (pga. arbeidet som skjer på linje 2 og 3).

I reiseplanleggeren og RuterReise-appen er alle banene lagt inn, skriv adressen inn i søkefeltet og velg banen du skal til for å finne den enkleste kollektive reisemåten til kampen.

Ruter setter inn ekstra avganger på busslinje 23, 34 og 74. 

Sjekk ruter.no for mer informasjon om kollektivtilbudet til Norway Cup. Ruter er tilstede på Europarådets plass ved Jernbanetorget de første dagene, så stikk innom og få svar på det du måtte lure på. Hos VY finner du informasjon om hvordan du reiser med tog i og rundt Oslo i sommer.

Reiser du med bil?

 

 

 

 

Last gjerne ned Ruter-appen for å planlegge reisen din!

Du finner også en reiseplanlegger på Ruter.no.