Dommerregistrering

Velkommen som dommer eller veileder under Norway Cup!

For å gjennomføre verdens største fotballturnering for barn og unge trenger vi i overkant av 400 dommere og 70 veiledere. Programmet er stort sett å dømme tre til fem kamper pr. dag, enten som dommer (HD) eller assistentdommer (AD). Veilederne har som regel samme antall oppdrag. For at vi skal ha riktig dommer til hver kamp grupperer vi dommerne tilsvarende det som blir gjort i krets og forbund. Vi rangerer etter hvilken divisjon eller hvilket nivå hver enkelt dømmer.

Alle kamper er like viktige, og det blir derfor mange interessante oppdrag også for dommerne som er med for første gang. Til 11-er fotball benytter vi autoriserte kretsdommere. Rekrutteringsdommere og klubbdommere vil i hovedsak bli satt opp i 7-er fotball. Selv om vi gjør denne rangeringen, konkurrerer dommerne om å få dømme sluttspillkamper og finaler innen de klasser de har dømt i.

Slik bor dommerne og veilederne under Norway Cup

Dommerne og veilederne blir å bo nært Ekebergsletta. Eksakt hvor vil spesifiseres fortløpende på denne siden.

Det utleveres seng eller madrass til alle. Frokost serveres på dommerskolen, mens lunsj og middag serveres i Ekeberghallen. Alt av kjøtt som serveres i Ekeberghallen vil være halal-slaktet, og det vil være gluten- og laktosefrie alternativer. Har du andre matallergier du opplyse om dette i påmeldingen.

Alt du som dommer trenger å ta med deg er dommerutstyr, det du trenger av vanlige klær, sovepose (eller lignende) og toalettsaker. Det er oppbevaringsbokser på skolen der verdisaker kan låses inn, slik at dette ikke ligger tilgjengelig på klasserommene. Hengelås må medbringes selv. I tillegg vil det være bemannede dommertelt på Ekebergsletta som kan ta vare på utstyret ditt når du dømmer (dommerteltene tar ikke ansvar for verdisaker)

I Norway Cup setter vi deltakere, dommere og frivilliges sikkerhet i høysete. Vi har gode prosedyrer og rutiner for både smittebegrensende tiltak og smittesporing. 

Du får mange nye, gode venner i Norway Cup

Norway Cup er en god anledning til å skaffe seg nye venner. Til Norway Cup kommer det dommere fra hele Norge. Nettverket blir utvidet og du kan få mange gode relasjoner både fotballmessig og privat. Veilederne under turneringen sørger for at dommerne får en faglig utvikling. I tillegg er det fint sosialt den uken turneringen pågår.

Dette får du igjen for å dømme eller veilede i Norway Cup

Norway Cup gir deg anledning til å utvikle deg som dommer og veileder. Du får mange interessante oppdrag. Kampene i Norway Cup byr på mange utfordringer som du ikke opplever så ofte; sluttspill og straffesparkkonkurranser gjør at det blir flere sportslige utfordringer enn i vanlige seriekamper. Du vil ha det gøy både på og utenfor fotballbanen. Totalt sett bidrar det til en meget spennende uke. Du blir ikke rik av å dømme eller veilede i Norway Cup, men det betales et hyggelig honorar for hvert oppdrag.

Bli med i det fargerike fellesskap!

Vi inviterer dommere og veiledere til et hyggelig opphold i Oslo. Hvis du er under 18 år må du sende oss en bekreftelse fra dine foreldre/foresatte på at du kan delta. Skjema blir tilsendt ved bekreftelse på deltagelse. Dommere og veiledere med spesielle sykdommer, allergier eller som har andre behov bes melde dette inn i forkant. Du må være aktiv dommer eller veileder i krets/forbund inneværende sesong for å bli tatt ut. 

Påmeldingsfrist 31.05.2023

Ønsker du å delta som dommer eller veileder? Meld deg på her!

Hold deg oppdatert – følg Dommeravdelingen på våre sosiale kanaler!
 

Har du behov for ytterligere informasjon om turneringen, kontakt sekretariatet for Norway Cup på mail nc@bsknc.no eller telefon 22 66 02 00. Har du dommerrelaterte spørsmål, kontakt Dommeravdelingen på mail dommer@bsknc.no.