Transport til og fra Norway Cup

Hvordan komme seg dit du skal bo

Norway Cup ønsker å legge til rette for best mulig måte for sine gjester. I den forbindelse setter turneringen opp transport med både buss og tog fra flyplassen. Dette gjøres slik at turneringens gjester enkelt kan komme seg til sine respektive innkvarteringssteder.

Slik reiser du enklest til Ekebergsletta og de øvrige banene og arenaene

Vi oppfordrer alle til å bruke kollektiv transport - trikk, T-bane eller buss. Det er den enkleste måten og reise på. Alle med deltakerarmbånd reiser gratis med Ruters transportmidler i sone 1 under Norway Cup. Gjerne benytt T-banen til Brattlikollen.

I reiseplanleggeren og RuterReise-appen er alle banene lagt inn, skriv adressen inn i søkefeltet og velg banen du skal til for å finne den enkleste kollektive reisemåten til kampen.

Ruter setter inn ekstra avganger på busslinje 23, 34 og 74. 

Sjekk ruter.no for mer informasjon om kollektivtilbudet til Norway Cup. Ruter er tilstede på Europarådets plass ved Jernbanetorget de første dagene, så stikk innom og få svar på det du måtte lure på. Hos VY finner du informasjon om hvordan du reiser med tog i og rundt Oslo i sommer.

Reiser du med bil?

I år finner du parkeringen i skolegården på Lambertseter skole, adresse Langbølgen 22.  I kartet er parkeringsområdet angitt som Lambertseter stikkballbane. Vi gjør oppmerksom på at området angitt som Lambertseter skole/stadion parkering ikke skal benyttes under Norway Cup. 

Pris per dag for parkering er NOK 150,-

kart over lambertseter skole - Klikk for stort bildeBilde hentet fra Google Maps. Google

 

 

 

 

 

 

 

 

Stenging av Ring 1

Under finner du viktig informasjon for deg som reisende i forbindelse med stengingen av Ring 1 i Oslo: 

 

Last gjerne ned Ruter-appen for å planlegge reisen din!

Du finner også en reiseplanlegger på Ruter.no.