Bli samarbeidspartner

Ønsker du og din bedrift å bli en av Norway Cups samarbeidspartnere? Ta kontakt med oss i markedsavdelingen. Vi tilpasser og skreddersyr et sponsorat som er tilpasset Deres behov.

Norway Cup på Ekebergsletta, ett ruvende grønt platå, på taket av Oslo. Turneringen foregår i uke 31, og er verdens største i sitt slag (6-19 år). I løpet av 7 dager i august, spilles det ca. 6000 kamper. 900 akkrediterte journalister sjekker inn,- sammen med rundt 30000 utøvere. Samlet har vi mellom 60 000 – 80 000 besøkende pr. dag på sletta. Vi arrangerer Norges viktigste arrangement for breddeidretten.

Norway cup er et perfekt sted å promotere en merkevare, uavhengig av bransjetilhørighet. I tillegg til alle deltagerne, treffer du foresatte, venner, besteforeldre, lagledere, trenere og andre besøkende. Kort sagt alle målgrupper på tvers av hverandre. Legg også til idrettsglede, samhold, sol og sommer, – og du har en ypperlig markedspakke.

 

  

Hvilke promoteringsmuligheter finnes på Ekebergsletta?

Stand/Aktivering

Aktøren får tildelt ett gitt område på sletta, der det er mulighet for promotering av merkevaren. Norway Cup ønsker partnere som skaper morsom aktivitet på sin stand, som tiltrekker seg barnas og de unges oppmerksomhet. Vi tillater ikke salg på standen.

Arenareklame

Du kan promotere din merkevare via arenareklame på enten VG-banen, Direktesport-banen eller Finalebanen.

Reklame langs Ekebergveien

Her er det mulighet for å promotere sitt brand via bannere som festes langs hovedveien gjennom sletta.

Norway Cups offisielle program

Vi trykker ca 3000 program i farger, der det er mulig å annonsere med 1/1 side i A5. Disse deles ut til alle lagledere under innsjekk, samt distribueres i vår infokiosk.

Bannerannonse på norwaycup.no

Norway Cups nettsider oppdateres jevnlig med nyheter og er godt besøkt gjennom hele året. Nettannonsene selges primært på årsbasis og din annonse vil bli vist hver dag hele året.

Annonse på offisiell app

Norway Cup -appen er norges mest nedlastede app i Apples app-store, og svært viktig verktøy for alle deltagere, trenere og ikke minst besøkende under uke 31. Dette er kun et knippe av muligheter som finnes under Norway Cup. Ta kontakt med oss, dersom du har spesielle ønsker og behov.

Kontaktpersoner salg- og marked BSK/Norway Cup:

Martin Andersson

Marked og sponsorsjef
Tlf: 974 99 850 eller 22 66 02 00
E-post: martin@bsknc.no