Flere jenter - en panelsamtale om fotballens fremtid

Tirsdag 30. juli inviterer vi til panelsamtale hvor vi snakker om jenter i fotballen og hvordan jenter kan hevde seg i roller som tradisjonelt sett har vært besatt av menn.

I Norway Cup har jentefotball alltid vært et viktig fokus, helt siden starten i 1972 har jenter deltatt i turneringen. Norway Cup har alltid jobbet for likestilling i norsk klubbvirksomhet og fotball, og det er dette fokuset som har bidratt til å gjøre turneringen til en ledende arena for både gutter og jenter.

Dette er bakteppet når Norway Cup og NFF i samarbeid med deres Flere jenter-initiativer med Thon Hotels arrangerer panelsamtale med noen av Norges mest inspirerende fotballhoder - som også er kvinner. Ettersom flere kvinner går inn i roller som tradisjonelt sett har vært besatt av menn ønsker vi å belyse de mulighetene som finnes for jenter som vil!

Med oss i panelet har vi:

  • Siri Nordby, påtroppende direktør for landslag og toppfotball i NFF
  • Vilde Mollestad Rislaa, hovedtrener for Skeid sitt herrelag i Postnord ligaen
  • Emilie Rodahl Torkelsen, dommer i OBOS ligaen for herrer


I tillegg blir det innledningsvis en prat med Norway Cup-sjef Marthe Bøhler om jentedeltakelsen i turneringen. Mina Finstad Berg, sportskommentator i TV2 stiller som moderator.

Tid og sted:
NFF-teltet ved finalebanen
13:30 - 14:45

Arrangementet er åpent for alle, men passer spesielt for trenere, lagledere og støtteapparat, samt jenter 16 - 19 som ønsker å høre mer om mulighetene innen fotball. 

 

Påmelding her