Vurderingskriterier Norway Cup Fair-Play Pris NC 2023

Norway Cup har fra og med i år innført en kampvert på hver eneste kamp som spilles for klassene fra 13 år og opp under turneringen. Dette er et viktig tiltak som bidrar til å skape en trygg og positiv opplevelse for alle på kampen – ikke minst dommeren. 

Hva er en kampvert?

En kampvert er en person som er til stede på banen under kampene for å opprettholde fair play og gode rammer rundt kampen. I tillegg til å gi spillere og tilskuere en trygghet ved å ha en kampvert til stede, ønsker vi at dommeren også skal få en god opplevelse gjennom kampen. 

Hvem skal stille med kampvert?

Begge lag er ansvarlige for å for å stille med en kampvert til hver kamp. Den grønne vesten hentes i sekretariatet 29. juli under innsjekk. 

Lag med flest poeng

Leder til onsdag 

Jentelaget og guttelaget med høyest poengsum innen tirsdag kveld 1. august vil få en plass hver til Verdikampen som spilles onsdag 2. august. Det vil si at en spiller eller trener på laget skal få være en del av spillerstallen til Mot eller Redd Barna og selv spille Verdikampen. Hele laget får også reservert plasser på tribunen under kampen. 

Vinner etter turneringen

Laget mottar Fair-Play pris under premieutdelingen. Hovedpremien er at laget får gratis påmelding til Norway Cup 2024. Dersom laget har reist hjem innen lørdag 5. august, finner sender vi prisen til laget. 

Vurderingskriterier

Vurderingskriterier Fair-Play pris 2023
0 1 2 3 4 5
Kampvert ikke møtt Masseansamling, hverken benken eller kampvert får kontroll på lagene. Noe høy temperatur i kampen. Noen tilfeller hvor man ikke har helt kontroll på lagene. Det er kanskje delt ut et rødt kort eller flere gule kort for stygge taklinger eller usportslig opptreden.   Fin flyt i kampen. Det kan være temperatur til tider, men alt skjer på en fornuftig måte. Begge lags benker, lagledere og kampvert har kontroll gjennom kampen. Noen spontane reaksjoner kan komme, men disse må være innenfor en viss ramme og fort legges bort. Godt gjennomført kamp. Det er en fin tone mellom lagene, dommer og kampverter. Det er nesten ingen hendelser knyttet til usportslig opptreden. Meget godt gjennomført kamp fra alle parter. Spillerne håndterer de små tingene som dukker opp på en meget god måte. Lagledere og kampvert har fullstendig kontroll på både lag og omgivelsene rundt.