Vi inviterer til fotballøkter med Frost 2 og UEFA Playmakers

Under Norway Cup 4. og 5. august inviterer vi alle jenter mellom 5-8 år til gratis fotballøkter med Frost 2 og UEFA Playmakers på Ekebergsletta. Alle jenter er velkomne, uavhengig av hvilken klubb de tilhører, om de spiller fotball eller ikke. 

Bækkelaget Sportsklubb som arrangør av Norway Cup inviterer også til fotballskole denne uken, og i samarbeid med NFF og NFF Oslo vil det bli arrangert egen UEFA Playmakers fotballskole for jenter mellom 5-8 år. UEFA Playmakers er en introduksjon i fotball for jenter mellom 5 og 8 år. Målet er å introdusere de yngste jentene for fotball gjennom gode treningsøkter der ulike Disneykarakterer tas aktivt i bruk. Les mer om UEFA Playmakers her. 

Begge dager vil det være én økt på formiddagen og én økt på ettermiddagen. Lagene som deltar i 3v3-turneringen vil dermed ha muligheten til å vær med på økt før eller etter egne kamper. 

I løpet av 1,5 time vil dyktige trenere ta med jentene inn i Frost 2-universet, der vi lærer oss fotball-, bevegelse- og livsferdigheter. Alle er velkomne uansett om du kommer i treningsklær og fotballsko eller ikke, og vi oppfordrer spesielt jenter som ikke allerede spiller fotball til å bli med. Kanskje er det noen jenter som er med eldre søsken på Norway Cup og kunne tenke seg å prøve?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer informasjon og påmelding kommer.