Verdikampen 2022

Onsdag 3.august kl 12.00 er det klart for Verdikampen på Norway Cup sin finalebane på Ekebergsletta. Kampen går i år mellom MOT og Redd Barna og skal sette søkelys på Norway Cups verdier – INKLUDERING, FRED og BARNS TRYGGHET.

Verdikampen er et fast innslag i Norway Cup. Her skapes det også minner - kanskje nye vennskap - og forhåpentligvis idrettsglede. Det viktigste vi gjør i Verdikampen er å promotere gode verdier for barn og unge. I år er det inkludering, trygg deltakelse for barn, og fred i verden, vi vil sette ekstra søkelys på. Følgende spillere kommer:

Navn

Birk Ruud (Freeski og MOT-ambassadør)
Emilie Lein (Tiktoker, fotballspiller og MOT-ambassadør)
Freddy Dos Santos (Tidl fotballspiller)
Carsten Skjelbred (Programleder)
Gudmund Kongshavn (ansatt MOT, tidl Tromsø, VIF, Aafk)
Ola Hoftun Lillelien (Håndballspiller)
Sebastian Schjerve (Freeski og MOT-ambassadør)
Tobias Brandal Busæt (Fotballtrikser og MOT-ambassadør)
Daniel Kvammen (Artist)
Nicolay Ramm (Komiker)
Marte Bratberg (Influencer og programleder)
Martin Daniell (CLMD)
Olly Bowman @mrmelk (Influencer)
Peder Elias (artist)
Sebastian Zalo (artist)
Chris Holsten (Artist og MOT-ambassadør)
Musti (Artist og MOT-ambassadør)
Nils Ingar Aadne (Komiker og MOT-ambassadør)
Ola Høsflot Klæbo (DJ)
Jonas Gahr Støre (Statsminister)
Sandra Borch (Statsråd)
Sander Austad Dale @Randulle (Gamer og youtuber)
Mike Angeles @akam1k3 (Fotograf, influencer og MOT-ambassadør) Mads Hansen (Programleder og tidligere fotballspiller)
Atle Pettersen (programleder og artist)
Agnetesh (YouTuber)
Vita Mashadi (TV-profil)
Wanda Mashadi (TV-profil)

  

MOT

MOT Norge styrker ungdoms robusthet og mot gjennom MOTs livsmestringsprogram i skolen. MOT ansvarliggjør og bevisstgjør ungdom til å ta vare på seg selv og andre.

MOTs viktigste resultater er mindre hyppig mobbing, færre ungdom uten en eneste venn, mindre rusmisbruk, og mindre psykiske vansker.

I dag samarbeider MOT med rundt 300 skoler og når ut til over 70.000 ungdom i Norge.

Redd Barna

Redd Barna kjemper for barns rettigheter, og for at alle barn skal overleve, lære og være trygge – uansett hvem de er og hvor de bor.

Redd Barna er verdens største uavhengige bevegelse for barn og arbeider for og med barn i over 120 land over hele verden.

Alle barn har rett til å være beskyttet mot vold og overgrep og vi jobber for å forebygge vold og seksuelle overgrep mot barn på alle arenaer der barn er.

 Rambow Live

I løpet av det første året siden debuten med låten «Bentley» nådde rapperen fra Furuset i Oslo en million avspillinger. Rambow, som egentlig heter Simon Tedros Negash, har rappet siden han var syv år. Han har også spilt rollen som Elias i NRK Super-serien «Rektors kontor».

 

Rambow var Månedens Urørt i januar 2021, bare 17 år gammel. I september tok han enda et skritt videre, og vant like godt tittelen som Året Urørt. Det førte til at han også opptrådte under P3 Gull, i tillegg til at han spilte tre ganger på by:Larm.

 

– Jeg vil være et forbilde for de rundt meg, og vise hvor langt man kan komme med riktige folk rundt seg, sier den unge rapperen. Alt nå har han rundt 60 000 månedlige lyttere bare på Spotify. Videoen til «Bentley» nærmer seg en halv million avspillinger.