Takk for i år!

Norway Cup er over og vinnerne er kåret.

Det har vært noen mørke år, både for oss som turnering, men også for fotballen og idretten generelt. Etter nytt år rullet ballen fortere og fortere, og i februar kom beskjeden; Norway Cup SKAL reise seg igjen, og det i 2022, hvor et 50-års jubileum står for tur!


Hektisk vår og sommer, som forventet. Klarte vi det? Ja! De frivillige i BSK fortjener en stor takk. Dugnadsånden er helt unik. Der andre har slitt etter pandemien, kan vi vise til rekordtall. De frivillige holdt turneringen oppe, med deres glede, stolthet, samhold og ikke minst felleskapet. Det møtte 350 barn fra 6 år, og eldstemann av de frivillige var 89 år! Sånt gir inntrykk for oss, men også for alle våre besøkende på sletta. Forbilder for Norsk Idrett, det er det de er alle sammen.


Vi startet turneringen med Hans Majestet Kongens Garde, lagde verdens største hjerte, hadde et åpningsshow for 25 000 tilskuere, hvor publikum jublet høyt da våre danske vinnere fra 1972 entret scenen.

Kampene startet og vi gav enda en gang deltakere og tilskuere «minner for livet». Varme historier dukket frem som BSK Ukraina United, og Nyawa United fra Zambia. Samarbeidspartnere leverte gull av aktiviteter til våre deltagere/besøkende, leverandører sørget for sømløs infrastruktur, og bespisning- og salgsavdelingen pumpet ut mat nesten døgnet rundt. Verdileverandørene skinte på sletta, med deres gode verdier og flotte ambassadører til «verdi-kjendiskampen».
Dommerne stilte opp i år også. Tusen takk for den flotte jobben dere gjør. Ekstra stas var det å være endel av VAR- utdanning for norske toppdommere.


Turneringen avsluttet med finaler og tidenes barneturnering, 3v3 og 5v5. Mange tårer i øyekroken til foreldre var å se, og for å toppe det hele ble dette et trygt arrangement for store og små.