Coca-Cola fornyer samarbeidsavtalen

Vi har passert 20år med samarbeid, og Coca-Cola ønsker fremdeles å være med på laget 

Norway Cup kan med glede formidle at vår partner Coca-Cola blir med oss videre i arrangeringen av verdens største fotballfest. Markedsssjef Jonas Olsson har flere planer for årets Norway Cup turnering og kan fortelle at han og resten av teamet er stolte av samarbeidet. 

 

-Hvorfor velger Coca-Cola å samarbeide med Norway Cup?

-Coca-Cola er utrolig stolte av å være samarbeidspartner med Norway Cup. Turneringen er en av de aller viktigste arenaene som formidler inkludering og mangfold og som skaper glede, og uforglemmelige øyeblikk for unge mennesker fra hele verden, og vi er glade for å kunne være med på laget. 

 

 -Hvilke planer har dere for 2022?

-I år kommer vi til Norway Cup med et helt nytt kaffe-konsept her til lands, som mange kanskje kjenner igjen fra andre land, nemlig COSTA COFFEE. Vi har planlagt å ha en kaffebar på Ekebergsletta med fantastisk kvalitetskaffe i mange forskjellige varianter, som vi gleder oss til å servere besøkende.

Vi planlegger også å ha aktiviteter knyttet til «Pantedugnaden 2022», et prosjekt vi har sammen med Norges Fotballforbund. Prosjektet hadde i fjor ca. 140 lag påmeldt, som sørget for mer panting og miljøfokus. 

Du kan finne mer informasjon om Pantedugnaden 2022 her. Pantedugnaden - Bra for miljøet og bra for klubbkassa!

 

Markedssjef og Sponsoransvarlig Martin Andersson i Norway Cup & Coca Cola`s Markedssjef Jonas Olsson  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link til påmelding av pantedugnaden og mer info:

Velkommen til Pantedugnaden 2022 (fra 1. april t. o. m. oktober 2022)  

NFF har samarbeidet med Coca-Cola i over 25 år. Selskapet har de siste årene satset kraftig på produktutvikling og i tillegg brukt betydelige ressurser på bærekraftig produksjon og distribusjon. Nå høyner de ambisjonene; I Norge har vi en pantegrad på over 90%. Målet er selvfølgelig 100%. Derfor startet Coca-Cola og NFF Pantedugnaden i 2021, og det ble en suksess med ca. 140 deltagende klubber. I år ønsker vi at enda flere blir med! 

 

Du kan lese mer på 

www.fotball.no/pantedugnaden