RELOVE - Redesign

Bli med oss på NORWAY Cup, hvor RELOVE inviterer deg til å delta i vårt spennende redesign-verksted!

Har du gamle t-skjorter eller brukte klær liggende hjemme? Ikke kast dem! Vi vil vise deg hvordan du kan gi dem nytt liv og skape noe helt unikt. Besøk vårt verksted og lag din egen stilige sekk eller bag, eller gi dine slitte sportsklær en fantastisk oppgradering.

Vi har samlet brukte tekstiler som du kan bruke i verkstedet. Ta med deg dine gamle t-skjorter og klær, eller velg fra vårt utvalg, og bli med på gøyale og bærekraftige redesign-prosjekter! 

Vi vil være til stede på NORWAY Cup den 30. og 31. juli, samt 1. august fra kl. 12:00 til 16:00. Så ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å lære redesign-triksene våre og gi klærne dine nytt liv!

Enten du er en erfaren sy-ekspert eller aldri har håndtert en nål og tråd før, er du hjertelig velkommen! Vårt dyktige team vil veilede deg gjennom hele prosessen, enten det er å sy på maskin eller for hånd.

Vi har alle nødvendige materialer tilgjengelig, så du trenger bare å ta med klærne du ønsker å gi en make-over. Bli med oss og bli inspirert av kreativitet og bærekraftig mote!

Sett av datoene 30. og 31. juli, samt 1. august kl. 12:00-16:00, og møt oss på NORWAY CUP. Vi gleder oss til å skape noe fantastisk sammen!