Velkommen til Norway Cup Kids 3v3 og 5v5

Vi kan informere om ny rekord i antall påmeldte lag med hele 670 lag som skal spille 3v3 og 5v5 fotball. Det betyr at det skal spiller over tusen kamper - og det er fantastisk! Vi gleder oss til å se sletta fylles med fotballglade barn i alderen 6-10 år. 

UEFA Playmakers kommer og holder gratis fotballskole for jenter i alderen 5-8 år, og BSK arrangerer også gratis fotballskole for alle som ønsker det i alderen 6-12 år, gutter og jenter. Det er med andre ord mye gøy å glede seg til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Litt praktisk informasjon:

  • Det er flere som fortsatt står på venteliste. Dere har ikke fått plass med mindre dere har mottatt en faktura på mail. Vi setter ingen tidsfrist på når man får et endelig svar, men får dere plass uken før turneringen, ringer vi.

  • Kampoppsettet er nå publisert. Her finner dere hvor og når dere skal spille.

  • Banene har egne nummre, og baneoppsettet er litt ulikt fra fredag til lørdag.
    EKS: bane 28EK11-01 betyr som flg; 28EK betyr bane 28 på Ekebergsletta. 11 betyr 11’er bane. 01 er bane 1 på denne banen, da en 11’er-bane blir delt opp i flere mindre baner.

  •  Det er ikke nødvendig for dere å melde inn laglister og trener, eller å sjekke inn laget. Bare sørg for å møte til første kamp til riktig tid, på riktig bane!

  • Dommerne våre er gutter og jenter i alderen 13-15 år. Alle er fra BSK og spiller fotball i klubben. Husk at Norway Cup skal være en trygg arena, og alle skal ha en positiv opplevelse - også dommerne våre!

  • Etter at lagene har spilt kampene sine ferdige, er det premieutdeling i NC Kids- sekretariatet som ligger ved sandfotballbanen, langs Ekebergveien.

    UEFA Playmakers:  Påmelding

UEFA Playmakers er en introduksjon i fotball for jenter mellom 5 og 8 år. Målet er å

introdusere de yngste jentene for fotball gjennom gode treningsøkter der ulike Disneykarakterer tas aktivt i bruk. Under Norway Cup 4. og 5. august inviterer vi alle jenter mellom 5-8 år til gratis fotballøkter med Frost 2 og UEFA Playmakers på Ekebergsletta. Alle jenter er velkomne, uavhengig av hvilken klubb de tilhører, og om de spiller fotball eller ikke.

UEFA Playmakers vil holde till på bane 36EK11 på fredag og bane 30EK11 på lørdag. Øktene har en kapasitet på 80 stk.

Fotballskole BSK: Påmelding
Bækkelagets Sportsklub arrangerer fotballskole for barn i alderen 5-12 år fredag 4. og lørdag 5. august. Alle som ønsker kan delta, enten om du spille i turneringen eller ikke.
Plassering vil være bane 36EK11 på fredag og bane 31EK11 på lørdag.