VINN GRATIS OPPHOLD OG DELTAGELSE TIL USA CUP 2022

Mens vi venter på gode nyheter og en lysere hverdag ønsker vi å gi noe tilbake og en liten oppmuntring til lag som er påmeldt årets turnering.

Alle lag som er påmeldt Norway Cup 2021 har mulighet til å vinne gratis opphold og deltagelse til USA CUP i 2022. Amerikas største internasjonale fotballturnering for barn og unge avholdes 8. – 16. juli neste år.

Vi deler ut 20 plasser til to lag, et jentelag og et guttelag, som vil få gratis deltagelse og overnatting på skole. Selve reisen må laget betale selv. Vinnerne blir trukket under årets turnering og konkurransen gjelder for lag fra 13 år og oppover.

Slik deltar du:

  • For å delta må laget være påmeldt og delta på Norway Cup 2021.
  • I tillegg må lagleder/trenere sende en bekreftelse på mail til nc@bsknc.no om at laget ønsker å delta i konkurransen. Oppgi klubb og klasse, og navn på lagleder/trener i mailen.
  • Spillerne må være 13 år eller eldre.

Ønsker laget ditt å melde seg på årets turnering? Det er ingen økonomisk risiko å melde seg på Norway Cup 2021. Ved en eventuell avlysning grunnet Covid-19 vil alle deltageravgifter bli refundert. Meld på laget ditt her!

USA CUP er Amerikas største, internasjonale, fotballturnering for barn og unge. Turneringen tiltrekker seg lag fra hele verden og tilbyr en internasjonal opplevelse som vil gi spillere, trenere og lag minner som varer livet ut. I 2019 deltok 1152 lag fra 22 amerikanske stater og 20 ulike land. Les mer om USA Cup her!