Vålerengatalentet Zahid inntok DNB-standen

Vålerengaspiller Ghayas Zahid besøkte tirsdag DNB-standen. Sammen han var også noen medspillere fra VIF, noen spillere fra Strømsgodset IF, Kjetil Jansrud og Aleksander Aamodt Kilde. Ghayas og de andre vålerengaspillerne har hatt en liten pause fra eliteseriefotballen, men fikk brynet seg mot selveste Manchester United under en treningskamp i helgen.

Zahid har vært med i Norway Cup to-tre ganger før og er tydelig på hvilke holdninger som må være på plass for å bli fotballproff:

– Tren masse, vær en god konkurrent, vær ydmyk og aldri gi opp, sier vålerengaspilleren.

Vennskap var tirsdagens tema på Norway Cup.

 

– Vennskap er viktig for meg, og det er viktig innad i laget. Det er en stor fordel at du er kompis med de du er på lag med og at du har et godt forhold til folkene du har rundt deg, forteller Zahid.

Fremtidsplanene for fotballspilleren er foreløpig litt usikre. Inntil videre skap Zahid spille for Vålerenga, men er ikke fremmed for å vurdere andre tilbud dersom det for eksempel skulle komme noe fra utlandet.

Zahid spilte mot Manchester United på søndag, og syns det var stor forskjell fra hva han er vant med i elisteseriespillet her hjemme i Norge.

– Oppførselen til spillerne og ferdighetsnivået var noe annet, og det var også veldig stort å møte de store stjernene, men det var en god opplevelse. Du lærer mye, men du ser også hvor nivået ligger. Det er stor forskjell i fysikken på spillerne, og de har en selvtillit som er ufattelig mye høyere en vår, avslutter Zahid.

 

Tekst: Sigurd Goffèng-Bjerke og Lina Mellem Enoksen

Foto: Bjørn Aslak Dallmann