TV 2 og Norway Cup signerer ny langtidskontrakt

TV 2 satser tungt på Norway Cup i årene som kommer, og har nå inngått en fem år lang kontrakt. Det vil bli enda flere direktesendte kamper og magasinsendinger fra verdens største fotballfest.

– TV 2 er stolte over å kunne fortsette samarbeidet med en så viktig og inspirerende turnering som Norway Cup. Nøkkelen til den suksessen vi har opplevd på Ekebergsletta de siste årene er at vi tar arrangementet på like stort alvor som Premier League, og slik vil vi jobbe for å utvikle satsingen vår ytterligere, sier sportssjef i TV 2, Vegard Jansen Hagen.

Norway Cup er en herlig folkefest med ungdommelig glede og et lokalt engasjement.

– Det er et privilegium å kunne formidle den unike møteplassen Norway Cup er. I tillegg til å være en folkefest, ligger det et viktig verdigrunnlag i bunn med fellesskap, frivillighet og internasjonalt samarbeid som vi er stolte av å kunne løfte frem, sier Jansen Hagen.

Generalsekretær for Norway Cup, Tony Isaksen, er svært fornøyd med å ha landet en langsiktig 5- årig avtale med TV 2 om Norway Cups TV-rettigheter.

– Vi har hatt et godt og fruktbart samarbeid med TV 2. Jeg ser frem til å fortsette dette samarbeidet, som gjør at vi kan få enda flere direktesendte kamper, magasinsendinger og sending av konserter i forbindelse med Norway Cup, sier Isaksen.

Generalsekretæren mener Norway Cup er verdens viktigste arena for fred, lek og idrettsglede.

– Den nye avtalen gir oss en fantastisk mulighet til å nå ut til enda flere med våre kamper og den hyggelige atmosfæren, i tillegg til at den gir det norske folk en unik mulighet til å ta del i verdens største fotballfest, avslutter Tony Isaksen i Norway Cup.