Suksessen med Elkjøphallen fortsetter i 2020

Under fjorårets Norway Cup tok nesten 25.000 mennesker turen innom Elkjøphallen for å spille, sjekke ut nyheter fra teknologiens verden og delta i spennende konkurranser – som f.eks FIFA-turneringen.

– Det blir FIFA-turnering i 2020 også, sier Martin Andersson, konseptansvarlig under Norway Cup.

– I år skal vi kjøre turnering gjennom hele uken, og håper så mange som mulig kan ta turen mellom kampene på sletta.

Det blir også i år mulighet for klubber å kunne booke den populære «Teamzonen» i hallen, der man kan slappe av og samle krefter mellom kampene. Mer info rundt dette kommer senere. Hallen skal som vanlig inneholde det nyeste innen gaming og tech, samt happenings gjennom hele uken. Det snakkes også om en utvidelse av hallflaten, med flere aktører. Dette vil igjen by på spennende nyheter.

– Vi er utrolig fornøyde med å ha en så profesjonell aktør som Elkjøp på laget. Dette er de eksperter på, og det er deres naturlige hjemmebane. Så får vi i Norway Cup drive fotballturnering i ro og mak, smiler Martin.

– Alle gode ting er tre! Som stolt hovedsponsor av Norway Cup med fantastiske opplevelser de siste årene, er det en selvfølge for oss å delta i 2020. Som vanlig blir vi å finne i Flerbrukshallen der samhold, spill og aktiviteter for alle aldre står i fokus. Vi gleder oss til å dele den fantastiske verden av teknologi med dere under Norway Cup! avslutter Charlotte L. Solberg, exhibition & event specialist i Elkjøp.

 

Charlotte L. Solberg (Elkjøp) og Martin Andersson (Norway Cup).