Fantastisk avslutningsshow på tapeten for Norway Cup

NOTISER

  • Her oppdateres jevnlig viktig og nyttig informasjon
  • Tips oss: ncredaksjonen@gmail.com

Fantastisk avslutningsshow på tapeten for Norway Cup

Illusjonist, Alexx Alexxander og artistene Kyle Alessandro og Dina (Matheussen) tar alle turen opp til Ekebergsletta i morgen lørdag 5. august for et storslått familieshow kl. 13.00 på hovedscenen.

Alexx Alexxander fikk han sin første tryllebok da han var 5 år gammel av bestefaren sin. Etter mange timer med øvelse var han klar med sin første offisielle forestilling for familien. Siden den gang har han opptrådt for fullsatte saler, vunnet priser, hatt sin egen magiske serie «illusions» på VGTV og deltatt i Norske Talenter.  Det blir magi i verdensklasse når en av Europas beste illusjonister, Alexx Alexxander kommer til Ekebergsletta!

Kyle Alessandro tok publikum med storm på årets åpningsshow! 11-åringen ble kjent under årets «Norske Talenter» og sjokkerte dommerne med sin utrolige flotte versjon av Beyonce og SIA. Han har i sommer vært i studio med superprodusentene og låtskriverne Erik Fjeld / Ida Wærdahl og slapp sangen «Din Sang» 28. juli.

Dina (Matheussen) deltok i MGP Junior finalen i 2016 med låten «Sterk Og Rå». Men jenta fra fra Høn i Asker er ikke bare flink til å synge. Hun har vært også i finalen i «Norske talenter» med sin Michael Jackson-dans og i 2015 vant hun world cup i stilarten Kofukan karate i sin klasse og reiste på skuespillerskole i Los Angeles.

Dette blir et supert show – ser vi dere der?

Fun Park – også for de minste
Burton Riglet Park tilbyr et morsomt, kult og lærerikt alternativ for de aller minste, i alderen 2-6 år.

I Burton Riglet Park får barna prøve snowboard for første gang. Balanse og mestringsfølelse er viktige ingredienser i aktiviteten. Alle deltagere får kult diplom fra Burton med bilde av seg selv. Burton Riglet Park er en del av vinterens store familiefestival, Burton Mountain Festival.

Solpatrulje, quiz og premier
Kreftforeningen besøker Ekebergsletta tirsdag og onsdag fra 11.00-14.30. De gir informasjon om solbeskyttelse, og arrangerer i tillegg en quiz – og det er mulighet for å vinne premier.

Vennskapskamper
Norway Cup ønsker å arrangere vennskapskamper under Norway Cup-uken og vil gjerne ha med ditt lag. Hvis du er interessert, vennligst ta kontakt med «teknisk» i sekretariatet på Ekebergsletta, så vil Norway Cup arrangere en kamp for dere. NB! For påmelding til vennskapskamp, må man møte opp i sekretariatet. Dere kan også sende epost til teknisknorwaycup@gmail.com

Streaming av kamper på nettet I år vil det streames kamper direkte fra bane 4 og 6 på Ekebergsletta. Norway Cup samarbeider i år med mediekonsernet Amedia, som er landets største utgiver av lokale medier, og vil i løpet av Norway Cup-uka produsere og vise flere hundre kamper. Disse blir vist på konsernets lokalaviser, som for eksempel Norstrands BladNordlysRomerikes BladFredrikstad Blad og Drammens Tidene. Link til kampene vil dessuten finnes på forsiden på Norway Cup.no.

Drammens Tidende er en av lokalavisene som vil streame utvalgte fotballkamper direkte fra Norway Cup i år. Foto: Carina Alice Bredesen

Gratis opplading av mobil hos DNB DNB tilbyr 200 ladepunkter under årets Norway Cup. Besøk deres stand på Ekebergsletta. Mobiltelefonene låses inn under lading og du får med deg nøkkelen mens du venter.   https://www.instagram.com/p/BXI_cRMjqkP/?taken-by=norwaycup Hva skjer?  Her er oversikt over aktiviteter og gjester og annet spennende under Norway Cup Måltider Her finner du oversikt over hva som blir servert til middag i mathallen Tekst/foto: Norway Cup-redaksjonen