Stjerneskuddet Christiane kommer til åpningskonserten på Norway Cup!

Vi er veldig stolte av å lansere stjerneskuddet Christiane som første artist til åpningskonserten 29. juli kl 18.00!

20 år gamle Christiane fra Asker slapp sin første singel «Touch Me Like That» i mars og slipper neste singel kommer i august – kanskje er vi så heldige og er de første som får høre den nye sangen?

Vi satt oss ned med Christiane for å bli litt bedre kjent med henne:

Hvem er Christiane?

Jeg er en 20 års gammel jente som kommer fra Asker. Jeg har drevet med musikk siden jeg var liten – faktisk helt fra jeg var to år. Jeg har filmer hvor jeg synger før jeg i det hele tatt kan snakke ord.

Så det er utrolig gøy – jeg har holdt på med dette hele livet. Først mye musikaler og sånt, før jeg tok steget videre til solo verdenen.

Jeg er en veldig utadvendt jente, jeg elsker å prate med folk, møte nye mennesker og sosialisere meg.

Hva kan vi forvente av deg i fremtiden?

Jeg har satt meg noen mål og håper at jeg i de neste 2-3 årene kan komme så langt at jeg ikke bare har blitt kjent her i Norge, men i hvert fall i Skandinavia og videre i Europa. Håper også at jeg har gitt ut hvert fall et eller to album og kanskje blitt såpass kjent at jeg kan jobbe med noen store artister.

Hva slags musikk satser du på?

Pop og RnB for det meste.

Hva kan vi forvente av deg på åpningskonserten?

Dere kan forvente energi og et show dere ikke kommer til å glemme.

Hva gleder du deg til under Norway Cup?

Den rusen man får av å opptre for så mange folk og det å møte mange nye mennesker.

Følg Christiane på:

Instagram: @christianeofficial

Facebook: Christianeofficial 

Snapchat: chrristiane