Skrim til NC

Skrim G04 kommer til sommerens Norway Cup.

Gard Brandsæter har sendt oss litt informasjon.

1: Hvorfor velger dere NC?
1: Skrim har en tradisjon for å delta på Norway Cup med alle sine 12-års lag. Det er en målsetting vi setter for alle lag, og noe vi virkelig ser frem til. Skrim gjennomfører dugnader og planlegging flere år i forveien, for å sørge for at alle er godt kjent med hva vi skal gjøre når og at alle økonomiske rammer er på plass.

Vi bygger opp en forventning hos spillere, lagledere og foreldre og sørger for at vi er godt forberedt slik at alle får en fantastisk opplevelse med en uke Norway Cup med våre 12-åringer. Norway Cup er turneringen med stor T Skrim ser frem til.

 

2: Hva er ambisjonene med Norway Cup 2016? Vinne?
2: Våre ambisjoner er ikke å vinne men å bygge spillergruppe, skape gode opplevelser både på og utenfor banen, bygge en samlende foreldregruppe som støtter hverandre og spillerne og skape godt miljø. Vi har absolutt vinnervilje i lagene og trener målrettet mot Norway Cup, men for oss er det vel så viktig å skape bredde og motivasjon for å spille fotball i mange år.

 

3: Hva gleder dere mest til med Norway Cup 2016?
3: Norway Cup er en opplevelse. Det er ikke kampene alene, konsertene eller overnatting på skole som isolert motiverer. Det er totalopplevelsen av alt som skjer, gleden ved å spille fotballkamper, møte nye venner og delta på et så stort arrangement som gir alle en opplevelse de vil huske for alltid.

Skrim Gutter 04 har meldt på tre lag til Norway Cup 2016. Vi er cirka 35 spillere i stallen, og vi håper at så mange som mulig ønsker å delta i sommer på cupen.

Med vennlig hilsen

Gard Brandsæter
Ansvarlig Norway Cup Gutter Skrim 04


Her kan du melde på ditt lag til turneringen