Sikkerhet i høysetet

Skolene vi bruker under Norway Cup driftes under turneringen av eksterne idrettslag og organisasjoner og i forrige uke var alle vaktmannskapene samlet til briefing foran årets turnering.

Det stilles strenge krav til både Norway Cup og vaktmannskapene fra Undervisningsbygg bl.a. i forhold til brannsikring. I år er det bl.a. satt krav om at det ikke tillates liggeunderlag som er større enn 100 X 200 cm. Opp gjennom årene er det mange deltakere som har kommet med doble luftmadrasser. Når vi legger lagene går vi ut fra størrelse på rommet og antall deltakere, noe som betyr at det ikke er plass til doble madrasser.

90 % av vaktmannskapene har lang erfaring med vakthold under Norway cup. Vi forsøker også å gi dem den samme skolen som de har hatt tidligere om dette er mulig. Situasjonen i år er litt spesiell i og med at uke 31 faller første uken i august. Det betyr oppstart av skolefritidsordningen på mange skoler noe som medfører færre rom på disse og vi har i år valgt å ikke benytte noen skoler pga dette. Vaktmannskapene vil gjøre sitt ytterste for at dere skal få et hyggelig opphold under Norway cup.

Kampoppsettet for innledende runder er nå publisert og nytt i år er at om dere klikker dere inn på kampen så er det mulig å få opp reiserute fra den enkelte skole både kollektivt, kjørerute med bil og annet. Men vær oppmerksom på at det ikke er sikkert at den kjøreruten som er lagt opp med bil vil være den enkleste. Dette skyldes at Brynstunnellen kun har et løp i begge retninger, noe som gjør at Ringveien derfor ikke vil være noe godt alternativ. I tillegg vil Oslo S være stengt fra søndag 31 juli til søndag 7 august. Togene vil snu på Bryn stasjon. NSB har 80 bussavganger i timen herfra opp og ned til Oslo S. For de av dere som bor på skoler som kommer denne veien anbefaler vi å komme dere ned til Oslo S og ta trikk 18 eller 19 opp til Jomfrubråten.