Inngår samarbeid med Intility

– INTILITY sørger for en optimal IT-hverdag for verdens største fotballturnering. Her er pressemeldingen i sakens anledning.

Bækkelagets Sportsklub og Norway Cup har i dag inngått en samarbeidsavtale med IT-selskapet Intility. Avtalen har en varighet på 2 år og gir BSK/NC tilgang til en komplett IT-plattformtjeneste som sørger for en bedre IT-hverdag for verdens største fotballturnering.

 

Blir bedre med riktig bruk av IT
Administrasjonen i Bækkelaget og Norway Cup har lenge ønsket å bli mer produktive og effektive i hverdagen ved hjelp av IT. Samarbeidet med Intility muliggjør dette og gir samtidig organisasjonene tilgang på god rådgivning og support for alle brukere.

«Vi er veldig glade for å få med oss en profesjonell IT-leverandør med på laget. Dette vil hjelpe både Bækkelagets Sportsklub og Norway Cup til å utvikle seg og kommunisere inn i fremtiden». sier generalsekretær i Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup, Tony Isaksen.

Felles verdier
Intility på sin side har over en lengre periode bidratt med sponsing av forskjellige idretter i sportsklubben, men ser nå frem til et enda tettere samarbeid med både BSK og Norway Cup. For IT-selskapet står det å bidra til glede og aktivitet for barn og unge sterkt, samtidig som man har muligheten til å være med på å gjøre et allerede fantastisk idrettsarrangement enda bedre.

“Vi er veldig glade for å få støtte et idrettslag og arrangement vi er nært knyttet til og som vi opplever står for mye av de samme tingene som oss. Blant annet langsiktighet og glede over å prestere, uavhengig om det handler om prestasjoner innen idrett eller dyktighet innenfor IT, som er vårt fagområde», uttaler Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility.

 

For mer informasjon, kontakt:

Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup:
Generalsekretær Tony Isaksen, tlf. 928 48 598
Marked & kommunikasjonssjef Trygve Nielsen, tlf. 901 86 689

 

Intility AS:
Administrerende direktør Andreas Hisdal, tlf. 907 28 112
Markedssjef Alexander Sejersted Bødtker, tlf. 948 37 205

 

Om BSK/Norway Cup:
Norway Cup er en fotballturnering for ungdom mellom 10 og 19 år. Den avholdes på Ekebergsletta i Oslo fra 31. juli til 6. august. Norway Cup har blitt avholdt siden 1972 og regnes som verdens største fotballturnering. Bækkelagets Sportsklubb står som arrangør av turneringen og er en av Oslos største og eldste idrettsklubber.

 

Om Intility:
Intility er en ferdigprodusert IT-plattformtjeneste som gir morgendagens selskaper muligheten til å fokusere på digitalisering av egen kjernevirksomhet. Intility er et alternativ til tradisjonelle driftsmodeller hvor selskaper på egenhånd eller sammen med eksterne leverandører etablerer og drifter dedikerte IT-plattformer per selskap. Intility oppdateres kontinuerlig med ny funksjonalitet og er tett integrert med et stadig økende antall public cloud-tjenester bl.a. Office 365, Microsoft Azure, Salesforce og AWS. Over 500 selskaper benytter i dag Intility.