Ramirent og Norway Cup fortsetter samarbeidet!

Ramirent er Norges ledende leverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, samt andre næringer. Selskapet leverer alt fra gjerder, stillas, TV-tårn, brakker og elektrikkertjenester til turneringen og har vært en viktig partner siden 2018. I tillegg ble de godt kjent på sletta, da de arrangerte «ball-drop» fra lift i 2019. En svært populær aktivering. Nå har partene blitt enige om en ny 3-års avtale.

        

«Ramirent er det vi kaller en «kritisk» leverandør til cupen, og bidrar til selve infrastrukturen på sletta. Vi har gjort en rekke oppgraderinger ifht drift etter at Frode og gjengen hans kom inn, og det bidrar til at vi kan konsentrere oss om det vi kan best, nemlig å arrangere fotballfest» – sier Martin Andersson som er Markedssjef i Norway Cup.»

Martin Andersson & Frode Mathiassen i Ramirents hovedkvarter på Alnabru.

Frode Mathiassen fortsetter – «Å hjelpe Norway Cup med å kunne gjennomføre ett så viktig og flott arrangement for barn og unge fra Tromsø i Nord til det store utland, gjør oss alle i Ramirent stolte. Norway Cup er et meget profesjonelt arrangement som skaper stor idrettsglede, og da er det viktig at vi som samarbeidspartner sørger for at infrastrukturen fungerer som det skal.

Vi gleder oss stort til 50 års jubileum i 2022 hvor vi også vil være tilstede med vår aktivitet på sletta og skape gode opplevelser og gode minner for utøverne og publikum.»