Oppdatert informasjon om Norway Cup og koronaviruset

Kjære deltagere, trenere og lagledere!

Det er fire måneder til Norway Cup 2020 går av stabelen. Vi vil understreke at sikkerheten til deltagerne våre har førsteprioritet. Vi har stor pågang, og grunnet spredningen av koronaviruset ønsker vi derfor å informere alle om følgende:

  • Bækkelagets Sportsklub og Norway Cup skal ta sin del av ansvaret i den nasjonale dugnaden for å forhindre spredningen av viruset.
  • Vi arbeider med å gjennomføre Norway Cup 2020.
  • Vi er i løpende dialog med norske helsemyndigheter og vil følge samtlige anbefalinger de kommer med.
  • Norway Cup 2020 vil bli avlyst dersom det fortsatt er en fare for spredning av koronaviruset.
  • Beslutningen om å eventuelt avlyse turneringen vil bli tatt i god tid før turneringen starter.
  • I så tilfelle vil alle påmeldte lag få alle innbetalte turneringsavgifter refundert.
  • På grunn av den særskilte situasjonen vi befinner oss i, har vi valgt å utsette påmeldingsfristen til årets turnering til 1. juni for å gi deltagerne fleksibilitet.
Image

 

– Vi håper at utbruddet av koronaviruset er under kontroll om fire måneder, og ønsker å gi fotball-barna nok en fantastisk opplevelse på Ekebergsletta. I en tid med få lyspunkter, ønsker vi å skape en gledesfylt forventning – et håp om at vi kan glede oss i det fellesskapet Norway Cup skaper. Men det er naturligvis en forutsetning at det er forsvarlig å gjennomføre turneringen, sier generalsekretær Pål Trælvik i Bækkelagets Sportsklub.

– Vi jobber dessuten med flere alternativer til turneringen. Ett av disse er at årets cup blir et rent norsk arrangement. Om dette blir alternativet, er selvfølgelig også usikkert, men vi gjør det vi kan for å skape minner for livet! sier Trælvik.

Vi får naturlig nok mange henvendelser som følge av koronaviruset i disse dager.

Norway Cup ønsker å holde åpen dialog overfor alle klubber, lag og deltagere, og vil fortløpende dele relevant informasjon.

For spørsmål, kontakt oss på nc@bsknc.no eller 22 66 02 00

Med sportslig hilsen og ønsker om en virusfri vår!

Norway Cup-administrasjonen.