Ny aktivitetspark klar for Ekebergsletta

Ikke bare fotball på Norway Cup

Snowboardaktiviteter, miniramp for skating, trampoliner og klatrepark skal friste både deltakere, søsken og andre interesserte under årets Norway Cup.

Rullebrett og trampoline er aktiviteter man vanligvis ikke forbinder med en fotballturnering, men med årets Norway Cup Fun Park, utvides aktivitetstilbudet for både cup-deltakere og andre som besøker Ekebergsletta mellom 29. juli og 5.august.

– Norway Cup har alltid vært en folkefest som har vært noe mer enn bare fotball, men i år ville vi utvide aktivitetstilbudet ytterligere. Våre samarbeidspartnere kommer til å bygge en park som blir en attraksjon i seg selv, så her skulle også de som ikke spiller fotball finne noe de kan ha glede av under årets turnering, sier Martin Andersson, Salgs- og Markedskonsulent i Norway Cup.

Martin legger til: – Dette blir et gratis tilbud for alle besøkende på Ekebergsletta og er et flott tilleggssupplement til alle de morsomme aktivitetene som våre samarbeidspartnere tilbyr våre deltagere og besøkende i løpet av uken.

De fire samarbeidspartnerne tilbyr kule og utfordrende aktiviteter, og skal selv drifte sine stasjoner. Alle i parken har fokus på sikkerhet.

Burton Snowboards Riglet Park

Dette blir en innovativ snowboardpark for de aller minste, hvor barna får prøve utstyr, og får kyndig veiledning fra Burton-crew.

 

 

 

 

North Trampoline

En fire-elementers trampolinepark skal stå klart til Norway Cup, og her kan spretne besøkende få testet ut innovative trampoliner av høy kvalitet.

 

 

 

Betongpark

Miniramp med gratis instruksjon og utlån av både brett og hjelmer blir garantert et populært tilbud, og oppvisning av profesjonelle utøvere kan inspirere ferske rullebrettentusiaster.

 

 

 

Høyt & Lavt

Monterer opp en portabel klatrepark med seks ulike elementer, så klatreinteresserte på alle ferdighetsnivåer kan teste utfordrende aktiviteter i et sikkert miljø.