Meny under Norway Cup

Frokost serveres ute på skolen og lunsj og middag serveres i Ekeberghallen på Ekebergsletta.

Åpningtider:

Lunsj 11.30-15.00

Middag 15:30-21.00

Første måltid: lørdag 27.juli kl 15.30-21.00

Siste måltid: lørdag 3.august  – 11:30-17.00

Dato Lunsj Middag
Lørdag 27 juli lys lapskaus
Stroganoff med ris
Søndag 28 juli Kremet kyllingsuppe m/nudler Kjøttboller, fløtesaus, grønnsaks blanding og potet
Fiskekaker med saus, grønnsaker og potet
Mandag 29 juli Pasta Bolognese Kylling Tikka Masala med ris
Laksegryte med potet
Tirsdag 30 juli Minestronesuppe Dampet torsk m/ saus, grønnsaker og kokt potet
Sweet & Sour med Ris
Onsdag 31 juli Taco gryte Kyllingklubber med saus og ris
Pølse med potetstappe, grønnsaker og saus
Hallal kyllinglår
Torsdag 1 august Pasta bolognese Kjøttkaker med ertestuing, brun saus og potet
Dampet laks med saus grønnsaker og potet
Fredag 2 august Gulasj suppe m/ nudler Sosekjøtt med potet, kål/gulrotstuing
Ishavsburger med rømmesaus, grønnsaker og potet
Lørdag 3 august Taco med tilbehør og frisk salat

 

For informasjon om næringsinnhold og allergener, SE HER.