Norway Cup søker praktikanter

Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge. Rundt 30.000 deltar på turneringen og Norway Cup sørger derfor blant annet for bespisning i verdens største restaurant med 18.000 middager hver dag. En time bespisning tilsvarer hva en familie på 4 spiser gjennom 2 år! Bare pant av drikkeflasker utgjør over en halv million kroner, og går til en god sak.

Norway Cup er også en av Oslo største arena for kultur og underholdning og har et antall salgsboder, tivoli, funpark og ikke minst en profesjonell scene som brukes til TV, konserter og annen underholdning. Mye som omhandler Norway Cup blir fort veldig store tall, og for å få alt til å gå på skinner trenger vi dyktige folk i alle ledd.

Norway Cup søker praktikanter

Vi søker 2-3 personer som kan utgjøre et supercrew med fokus på planlegging og gjennomføring av Norway Cup.

Rette vedkommende har eller er på vei til å utdanne seg innen Sportsmanagement, Kulturledelse eller lignende fagretning. Du er handlekraftig, har sans for effektivitet og liker at ting skjer rundt deg. For deg er service-først en selvfølgelighet og du møter henvendelser med et smil. Utfordringer er for deg ting som bare kan ta litt lenger tid. Innstillingen er at ingenting er umulig.

Du vil delta i forberedelser og gjennomføringen av Norway Cup. Det betyr at det er ønskelig at du har noen få timer i uken tilgjengelig i perioden etter påske til slutten av juli, og selvfølgelig ved full deltakelse under Norway Cup.

Ved å være en del av Supercrew vil du være en del av innsats-styrken som kan steppe inn der det er behov – hvis noe skal skje. I utgangspunktet vil du få tildelt et område eller prosjekt du skal følge fra start til mål. Det kan for eksempel være å jobbe med dommer avdelingen, sponsorer, eliteturneringen eller fotballkampene. Det er mye logistikk rundt en turnering av denne størrelsen og alt skal samkjøres og planlegges. Hvor mange baller trenger banene, vann til deltakere, telt til dommere og infocrew, og mye, mye mer. Oppgavene er mange og allsidige. Du vil hele veien jobbe tett med administrasjonen i Norway Cup og spesielt med ledelsen av turneringen.

Er dette av interesse, ta kontakt med

Victor Engholmen

Victorengholmen@bsknc.no

Turneringsleder Norway Cup