Norway Cup søker Arrangements og produktsjef!

Vi søker en erfaren leder til en operativ administrativ stilling i Bækkelagets Sportsklub som arrangements og produktsjef for Norway Cup. Om du brenner for å skape fotballglede for barn og unge er dette stillingen for deg!

Bækkelagets Sportsklub arrangerer i uke 31 hvert år en av verdens største fotballturneringer i samarbeid med mer enn 1 700 frivillige ildsjeler. Nå trenger BSK en strukturert og engasjert leder som kan stå for planlegging, videreutvikling og gjennomføring av turneringen sammen med sine medarbeidere og de frivillige i klubben.

 

Arbeidsoppgaver/Ansvar:

Som arrangementssjef rapporterer du direkte til generalsekretæren i Bækkelagets Sportsklub. Din fremste oppgave er å jobbe for å sikre god organisering og gjennomføring av Norway Cup. Du kommer til å jobbe tett med leverandører, frivillige og deltagere, slik at turneringen er godt tilrettelagt. I tillegg vil du ha en sentral rolle i den strategiske utviklingen av Norway Cup, sammen med generalsekretæren, ledergruppen, turneringsledelse og styret i klubben.

Du vil også ha ansvar for produktet «Norway Cup», med tett kontakt mot klubber og lag – både nasjonalt og internasjonalt. Du vil utvikle oppfølgingssystemer, klubbesøk, seminarer og andre salgsfremmende tiltak for økt deltagelse til turneringen sammen med dine medarbeidere.

Det er et sterkt fokus på frivillighet og idrettsglede i BSK, og det er et tett samarbeid mellom det administrative apparatet og de frivillige i organisasjonen. Du vil komme inn i en engasjert administrasjon som vil bidra til at du lykkes!

Ønsket bakgrunn/erfaring:

Riktig kandidat har god forståelse for arrangement, logistikk, prosjektgjennomføring og økonomi. Kandidaten har også bred erfaring med frivillige organisasjoner, arrangementer og kjennskap til norske idrettsforeningers struktur. Denne stillingen innebærer personalansvar, og det er derfor fint om du har ledererfaring, både med frivillige og ansatte. Stillingen krever at du behersker norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig. Det er en fordel med grunnleggende IT-forståelse.

Personlige egenskaper:

  • Initiativrik og masse entusiasme.
  • Vinnerinstinkt og iherdig for å oppnå gode resultater.
  • Evnen til å skape gode relasjoner.
  • Selvstendig, sulten, fleksibel og strukturert er egenskaper som blir verdsatt.

Her i Norway Cup kreves et høyt aktivitetsnivå og stort engasjement. Du må like å jobbe i team, men samtidig være selvgående når det kreves. I enkelte perioder er det særdeles hektisk, spesielt inn mot Norway Cup som alltid avholdes i uke 31.

 

SØK HER

 

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling med gode utviklingsmuligheter. Bækkelagets Sportsklub/ Norway Cup tilbyr gode pensjonsløsninger, samt konkurransedyktige lønnsbetingelser.

Dersom du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Pål Trælvik på 90790000 eller Lise Moe på 91347841. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, eller innen søknadsfrist 15.9.21 Alle henvendelser behandles konfidensielt.