Norway Cup inngår samarbeid med Pors Grenland fra Porsgrunn

Norway Cup er stolte over å kunne meddele at vi har inngått et samarbeid med Pors Grenland. Pors er en tradisjonsrik klubb fra Porsgrunn, men også en tradisjonsrik klubb i Norway Cup sammenheng. I 1980 vant nemlig Pors juniorlag Norway Cup. Les mer om Pors’ historie her: https://www.porsgrenlandfotball.no/pors-historie/

f.v Marked- og kommunikasjonssjef i Pors Grenland, Kyrre Jansen, og Utviklingssjef i Norway Cup, Victor Olivares 

Generalsekretær i Norway Cup Tony Isaksen sier: «Norway Cup er veldig stolte av å ha fått på plass en samarbeidsklubb som Pors Grenland. Pors Grenland er kjent som en tradisjonsrik klubb som får frem gode spillere. Vi er glade for å kunne ønske både Pors og klubber i Telemarksområdet velkommen til verdens største og viktigste arena for idrettsglede og vennskap.»

Med samarbeidet ønsker Norway Cup å legge til rette for at Pors og nærliggende klubber i Telemark skal få en enkel prosess med å delta i verdens største fotballturnering. Samtidig som Norway Cup ønsker å gi noe tilbake til klubbene i området i form av kompetanse mm. Norway Cup håper å bygge videre på dette samarbeidet slik at klubbene skal føle verdien av samarbeidet.

Marked- og kommunikasjonssjef Kyrre Jansen i Pors Grenland sier: «Pors har en lang tradisjon med Norway Cup. Vi gleder oss til å bli samarbeidsklubb, og bygge videre på det gode forholdet vi har til cupen.»

3-4 mars kommer Norway Cup på klubbesøk til Pors, med kule konsepter for både spillere, trenere, foreldre og fotballinteresserte. Alle klubber i nærliggende område er invitert. Vi har blant annet med oss noen av de fremste spillerutviklerne i landet med et spillerutviklings konsept, arrangøren av «The Gathering» kommer med FIFA turnering og mye mye mer.

Program for klubbesøk finner du her.