Norway Cup forlenger med Avant Event.

Norway Cup og Avant Event har signert ny avtale på 3 år. Avant Event, som b.l.a står for åpningsshow, premiering, kjendiskamp osv under turneringen, deltok for første gang som eventpartner i 2016.

«Avant leverer et skreddersydd konspet, som er profesjonelt til fingerspissene. De er også svært godt kjent med turneringen og kompleksiteten rundt et så stort arrangament som Norway Cup, og det er spesielt vikitg nå inn mot jubileums-turneringen i 2022. I tillegg er Kjell Sigurd & co supertrivielige mennesker som er svært godt likt blandt de ansatte her på kontoret, og turneringsledelsen.» – sier Sponsor &  Markedssjef Martin Andersson.

 

Fra Norway Cup 2016

«Vi har hatt gleden av å samarbeide med Norway Cup siden 2016 og synes det veldig hyggelig at vi får fornyet tillit. Det å få jobbe med å utvikle verdens viktigste arena for idrettsglede og vennskap for barn og unge er både inspirerende og meningsfylt – sier Kjell Sigurd Strandenæs i Avant Event. »

«Vi er også imponert over det store antallet engasjerte frivillige fra Bækkelagets Sportsklub som bruker en del av sommerferien sin til å løse et utall oppgaver før og under turneringen. Det hadde ikke blitt noe Norway Cup uten at klubben hadde hatt dette fantastiske engasjementet blant medlemmene. – fortsetter Strandenæs.

 

Åpningsshowet i 2019 ble en gedigen suksess
Åpningsshowet i 2019 var en gedigen suksess

Vi har sett frem til uke 31 hvert år og nå har vi startet oppkjøringen til jubileumsåret 2022. Det skal bli nok en minnerik opplevelse, det er vi helt sikre på.

 

Martin Andersson & Kjell Sigurd Strandenæs