Norway Cup er motivasjon

Smøla IL bruker Norway Cup som motivasjon for spillerne i den daglige treningen.

– På Smøla har vi ikke et Juniorlag (G19), derfor er dette kanskje siste muligheten guttene har til å ha en stor fotballopplevelse sammen. Samtidig blir NC brukt som motivasjon i den daglige treningen. Med en god opplevelse håper vi at det kan gjøre at flere satser videre på fotball også i etterkant, sier Fredrik Gjøstøl.

Vil bli stolt av laget
Guttene på laget har utviklet seg mye de siste årene.

– Vi i Smøla reiser til Norway Cup med en tro på at vi skal bygge videre på progresjonen vi har hatt de siste årene. Fra å være en kasteball har guttene sakte men sikkert jobbet seg oppover og er i dag et lag som vi trenere er meget stolte av, sier Gjøstøl.

Laget har som målsetting å nå et stykke i turneringen.

– Våre ambisjoner er å ha en fantastisk fin uke båre på fotballbanen og utenfor. Av sportslige mål er vi enige om å legge ned en innsats som vi kan være stolt av. Forhåpentligvis gir det oss gode resultater, sier Gjøstøl.

Vil møte utenlandske lag
Han forteller at spillerne gleder seg til å møte nye lag.

– Det hadde vært veldig moro å få møte et lag utenfor Norge. Lagbygging og samhold er også viktig på en sånn tur, derfor skal vi ha mange aktiviteter i fellesskap når vi ikke spiller kamp. Fotball og Ekebergsletta er likevel det som er aller viktigst og det vi ser mest fra imot, sier Fredrik Gjøstøl.