Ny generalsponsor klar

Rema 1000 er ny generalsponsor for Norway Cup.

For oss i REMA 1000 er det fantastisk å kunne bidra for barn og unge, derfor er vi stolte av å kunne bli ny generalsponsor for Norway Cup. Vårt ønske er å skape en fullverdig opplevelse for hele familien og være med på å løfte Norway Cup til nye høyder.

– Vi vil bidra til å fortsette utviklingen av verdens største fotballcup og gi matglede til alle besøkende, sier Vidar Riseth, Sponsorsjef i REMA 1000.

I tillegg til å servere deilig og sunn mat på Ekebergsletta, vil REMA 1000 være turneringens distributør av frokost, lunsj og kioskvarer.

Med REMA 1000 med på laget er vi trygge på at vi kan tilby et fantastisk fotballarrangement i mange år fremover. Vi tror at et hyggelig mattilbud for både store og små vil løfte opplevelsen for hele familien. Jeg er dessuten glad for at begge parter tenker langsiktig i vår nye avtale, sier generalsekretær i Norway Cup, Tony Isaksen.

– I hjertet av Ekebergsletta vil vi utvikle et matkonsept for hele familien. Vårt ansvar er å legge til rette for at skal være hyggelig og enkelt å velge sunnere sunne alternativer, både for aktive unge, og støttende foreldre, sier Riseth, som nå selv ser på fotballen fra sidelinja.

REMA 1000 og Bækkelagets Sportsklub ønsker i samarbeid å gjøre det lettvint og attraktivt i en hyggelig atmosfære å ta en tur på Ekebergsletta en varm sommerdag i uke 31.

Leder av marked og kommunikasjon Trygve Nielsen tilføyer at dette er den største kommersielle avtalen som vi kjenner til som Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup noen gang har inngått og gir oss muligheten til ytterligere konseptuelle forbedringer av turneringen.

 

FAKTA:
Norway Cup
er en fotballturnering for ungdom mellom 10 og 19 år. Den avholdes på Ekebergsletta i Oslo fra 31. juli til 6. august. Norway Cup har blitt avholdt siden 1972 og regnes som verdens største fotballturnering.

Bækkelagets Sportsklub står som arrangør av turneringen med Tony Isaksen som ny generalsekretær. I løpet av en uke spilles det over 4 200 kamper og konsumeres omlag 50 000 måltider hver dag.

 

Kontaktpersoner:

REMA 1000:
Sponsorsjef REMA 1000 Vidar Riseth, 994 43 433

Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup:
Generalsekretær Tony Isaksen, 928 485 98
Marked- og kommunikasjonssjef Trygve Nielsen, 901 86 689