Spørsmål og svar

­

Spørsmål og svar

Her finner du svar på noen av spørsmålene som ledere, trenere og deltakere oftest stiller til oss.

Når er siste frist for påmelding og betaling?
Fristen for påmelding og betaling av påmeldingsgebyr går ut 15. april.
Betalingsfrist for A-, D-, H-kort, transport, seng og soveposer er 15.mai.

Når får vi bekreftelse på at vi er påmeldt?
I slutten av april sender vi ut bekreftelser.

Hvilke legitimasjonsdokumenter tilfredstiller kontrollrutiner i Norway Cup?
Alle Norway Cup-spillere må ved kontroll kunne dokumentere sin alder ved å vise tilfredsstillende legitimasjon med foto.
Følgende legitimasjonsdokumenter anses å tilfredsstille de krevde kontrollrutiner i Norway Cup:
o Postens ID-kort – ny type i bankkortformat
o Gyldig pass eller annet godkjent reisedokument
o Asylsøkeres ID-kort
o EU-kort
o Bankkort (norsk)
o Førerkort – original og duplikat
o Politiets ID-kort
o Postens ID-kort gammel type utstedt etter 1. oktober 1994

Hvor mange spillere kan man ha med?
Max. 24 spillere og 4 ledere kan man ha med på laglistene.  Vi ser gjerne at laglistene blir levert i god tid før turneringsstart i online-løsningen.

Hva er forskjellen på A, D og H-kort?
I A-kortet inngår 3 måltider hver dag, innkvartering på skole (8 døgn, lør-søn), fri transport med Ruter, lagfoto med diplom til hver spiller, gratis adgang til flere museer, minigolf, åpningsshow og offentlige utebad.

H-kortet inneholder de samme rettigheter som A-kort, men med overnatting på hotell (7 døgn, lør-lør). Frokost blir servert på hotellet, de andre måltidene i Ekeberg Idrettshall.

D-kort inneholder de samme rettigheter som A-kortet, bortsett fra innkvartering, frokost og middag.

Kan familie og venner benytte seg av deltakerkort-tilbudet?
Alle familier og venner som ønsker å bli med til Norway Cup kan benytte seg av det samme tilbudet som spillerne.

Støtte til deltageravgift?

Norway Cup ønsker å gi alle barn og unge muligheten til å være med på fotballfesten i Oslo – sammen med barn og unge fra hele verden. Norway Cup er mye mere enn fotball og vi er opptatt av å inkludere alle uavhengig av religion, rase, hudfarge, språk, legning, handicap eller livssyn.

Av denne grunn er det viktig for oss å sørge for at også barn og unge fra lavinntektsfamilier har mulighet til å være med på Norway Cup. Vi tilbyr derfor en støtteordning hvor norske fotballklubber og lag kan søke om støtte til deltakeravgift på vegne av barn og ungdommer fra lavinntektsfamilier hvor familie/ forsørger ikke har råd å dekke dette selv.

Norway Cup vil da dekke den individuelle deltageravgiften, A-kort og D-kort (vi dekker ikke overnatting på hotell). Da vil alle kostnader for overnatting (A-kort), alle måltider (A-Kort), inngang til bad og museer i Oslo, lagbilde, og fri reise med Ruter i Oslo hele uken, være dekket. For D-kortet er ikke overnatting dekket, men deltageren vil få lunsj hver dag.

For å søke om støtte ta kontakt med oss på nc@bsknc.no eller 22 66 02 00

Når får man vite hvilken skole man skal bo på?
I midten av juni har vi en siste utsendelse. Vi sender ut turneringsinformasjon, program, samt hvilken skole laget skal bo på. Det vil også bli lagt ut på nett.

Når spilles finalene?
Finalene spilles fredag og lørdag på Ekeberg. De innledende kampene spilles søndag – tirsdag på idrettsfeltene: Ekeberg, Abildsø, Rustad, VAlle Hovin, Tørteberg/Marienlyst, Voldsløkka og Furuset. Sluttspillkampene spilles på samme baner fra onsdag.

Trenger dere transport?
Norway Cup ønsker å legge til rette for best mulig måte for sine gjester. I den forbindelse setter turneringen opp transport fra både buss, tog og flyplass. Dette gjøres slik at turneringens gjester kan komme seg til sine respektive innkvarteringssteder.

Hvor mange kamper spiller lagene?

Norway Cup får flere spørsmål vedrørende kampantallet i turneringen. Her er oversikten:

Barnefotballen:
I barnefotballen (klasse H, I, X og Y) spilles det cirka 6-7 kamper. Alle kampene spilles på Ekebergsletta. Kampene begynner enten søndag eller mandag. Startdag for kampene dere spiller kan dere selv påvirke. Det kan være lurt å skrive om dette i forbindelse med påmeldingen.

I barnefotballen er det ikke sluttspill men alle spillere får premier. Laget får i tillegg en flott pokal. Premieutdelingen foregår torsdag og fredag i uke 31 ved feltet der dere spiller kamper.

Unified:
I klasse Z – Unified, som er for utviklingshemmede spillere, er det vanligvis to eller tre puljer. Det deles inn i forhold til handikappet spillerne har. Det spilles finaler i de ulike klassene. Kampene i Unified-klassene spilles vanligvis torsdag og fredag i uke 31.

Ungdomsfotballen:
I ungdomsfotballen (resten av klassene) spilles det først en innledende runde. Det er vanligvis fire eller fem lag i hver av innledningspuljene. Alle lagene er i firerpuljer garantert minst tre innledende kamper og første kamp spilles vanligvis søndag i uke 30. Lagene i femmannspuljer er garantert fire innledningskamper.

I tillegg til dette er alle lag garantert minst en sluttspillkamp. De to beste lagene fra innledningspuljene går videre til A-sluttspill. De to svakeste lagene i puljen går videre til B-sluttspill. I sluttspillet er det vinn eller forsvinn så her vil kampantallet variere alt etter hvordan resultatene er.

Finalene i ungdomsfotballen spilles vanligvis fredag og lørdag i uke 31.

Når kommer kamp og puljeoppsettet:
Klasseoppsettet med hvilke lag som deltar i de ulike klassene legges ut i midten/slutten av mai – dette er en liste over hvilke lag som er i hvilke klasser.

Puljeoppsettet for ulike klasser kommer rundt 1. til 10. juni. Selve kampoppsettet i de ulike puljene legges ut på nettet fra rundt den 20. juni.

Det lønner seg å sjekke kampoppsettet med jevne mellomrom helt fram til startdatoen. Dette skyldes at det erfaringsmessig gjøres endringer i kampoppsettet helt fram til startdatoen som er søndag i uke 30 klokka 09.00.

Refusjoner?
Refusjon av påmeldingsavgift og deltagerbevis kan fås for hele laget frem til 1 juni
Refusjon av enkelte deltagerbevis (1-3 deltagere) kan fås frem til turneringsstart. Etter dette kun med legeattest.
H-kort refunderes ikke etter 20 juli.
Har du spørsmål om refusjon ta kontakt med: lise@bsknc.no

By |mars 23rd, 2016|Deltager informasjon, Nyheters nb|0 Comments