Middagsmeny på Norway Cup 2018

Middagsmeny Alternativ 1 Alternativ 2
Fredag 27 juli Pasta Bolognes
Lørdag 28 juli Middagspølser m/ søtpotetstappe lys lapskaus
Søndag 29 juli Fiskegryte m/ ris Kjøttboller i Fløtesaus
Mandag 30 juli Kylling Tikka m/ris Fiskekaker m/ potet
Tirsdag 31 juli Biff Stroganoff m/ ris Dampet laks, Hollandaisesaus m/grsak.
Onsdag 1 august Kylling klubber m/ris og mais* Brun Lapskaus
Torsdag 2 august Fiskekarbonade m/grønnsaker og remulade Karbonade m/ blomkålbl og brun saus

 

Fredag 3 august Sosekjøtt, Potet og kålstuing Dampet Torsk m/ potet og Hollandaise
Lørdag 4 august Pasta Bolognes  

*Det kommer tilbud om Halalmat dager med behov

Se her for informasjon om innholdet i maten og allergener.

Åpningstider

Lørdag 28 juli fra kl 1530 til 2100

Øvrige dager er det lunsj fra kl 1200 til ca kl 1530 og middag fra ca kl 1530 til 2100.

Viser til menyen og tilhørende meny blader for innhold i maten vi serverer. Har dere behov utover dette for spesialmat grunnet allergier, må dere ta direkte kontakt med oss i god tid før turneringsstart (siste frist 30 juni). Alle ønsker om spesialmat kan legges inn i Cup Manager – legg ved en beskrivelse av ditt behov og samt navn på deltager som skal ha maten. Vi har mulighet for å tilpasse menyen for de med spesielle behov.