Fra midten av juni til midten av august blir det vanskeligere å kjøre bil i og rundt Oslo. Deler av Operatunnelen (Ekeberg- og Svartdalstunnelen) skal oppgraderes og det blir omfattende stenginger hele døgnet. Samtidig jobber Bane NOR på Østfoldbanen og på Oslo S. Dette gir begrensninger i togtrafikken.

Til alle banene som benyttes til Norway Cup er det mulig å reise kollektivt.

Som deltaker på Norway cup oppfordres du på det sterkeste til å la bilen stå hjemme og reise kollektivt, sykle eller gå!

Last ned og bruk reiseplanleggeren for kollektivtrafikk i Oslo og omegn!

Til Ekeberg

TRIKK
Ta trikk 18 og 19 mot Ljabru, og gå av på Sportsplassen. Det tar ca. 10 min å gå til Ekeberghallen. Trikkene går tre ganger i kvarteret fra Jernbanetorget mellom kl. 09 og 19.

T-BANE
Ta T-bane 1, 2, 3 eller 4 østover fra Nationaltheatret, Stortinget, Jernbanetorget eller
Grønland. Gå av på Brynseng. Herfra bytter du til buss 23 til Simensbråten. Du kan også ta
T-bane 1 eller 4 til Brattlikollen, derfra kan du gå ca. 1,5 km til Norway Cup-området.

BUSS
Linje 23 Lysaker-Simensbråten kjører ekstraavganger fra Økern T. Nærmeste holdeplass til kampområdet på Ekeberg er Simensbråten. Ekstraavganger kjøres ikke lørdag 5/8.
Linje 34 Tåsen-Ekeberg hageby kjører ekstraavganger mellom Jernbanetorget og Simensbråten hele dagen. Bussen kan også benyttes mellom Voldsløkka og kampområdet på Ekeberg. Nærmeste holdeplass til kampområdet på Ekeberg er Simensbråten. Linje 74 Vika-Mortensrud kjører ekstra avganger hele dagen. Ta bussen i retning Mortensrud og gå av på Ekeberghallen. Norway cup busslinje A kjører mellom Ekebergsletta og Rosenholm via Sæter, Ljabru, Hauketo og Holmlia. Norway Cup busslinje B kjører mellom Ekebergsletta og Bøler T via Ryen, Abildsø og Skullerud T.