Her er en huskeliste for lagledere under Norway Cup

1: Påmelding
2: Laglisten

3: Tjenester
3A Deltakerkort
3B Transport
3C Seng og soveposer

4: Hotell
5: Påmelding parade
6: Kampoppsettet
7: Matglede
8: Faktura på bestilte tjenester

1: Påmelding:
Det første du må gjøre er å registrere laget ditt i påmeldingsløsningen som finnes på våre nettsider. Vi ber deg sjekke at vi har registrert ditt lag(ene) i riktig klasse, og ta kontakt med oss dersom det er uoverensstemmelser med din påmelding.

2: Laglisten
Fyll ut laglistene i påmeldingsløsningen. Ingen spiller er spilleberettiget uten at navnet er påført laglisten. Klubbene oppfordres til å registrere spillerne inn før den 1. juli.

3: Tjenester
Norway Cup tilbyr klubbene flere tjenester i forbindelse med turneringen. Her er tjenestene som turneringen tilbyr:

A: Deltakerkort
B: Transport
C: Seng og sovepose

3A: Deltakerkort (A-, H- eller D-kort)

A-kort – for dem som bor på skole
Inkludert alle måltider (frokost på skolen, lunsj og middag på Ekebergsletta), overnatting, fri transport med Ruter under uka, fri adgang bad/museum/severdigheter, lagfoto osv. A-kortet kostet i 2017 2350 kr pr. person

H-kort – for dem som skal bo på hotell
Inneholder det samme som A-kortet. Forskjellen er at du bor på et hotell og spiser frokosten der.

Ulike priser på ulike hotell. Kontakt Rolf Fjeld for din hotellbestilling: rolf@bsknc.no

D-kort – uten mat og overnatting
Dette kortet inkluderer det samme som i A- og H-kortet med unntak av frokost, middag og overnatting. Personer med D-kort får lunsj, gratis transport med Ruter under uka, fri adgang bad/museum/severdigheter, lagfoto med mer. D-kortet koster 300 kroner i 2017.

3B: Transport
I tillegg finnes det muligheter for transport:

Med buss fra båt/tog/buss i Oslo sentrum til respektive skoler/hoteller
Lag som har bestilt og betalt for transport fra ankomststedet til skolene/hotellet, vil bli hentet med busser og kjørt til den skolen/hotellet hvor laget skal bo under turneringen. Forutsetningen er at klubben har registrert inn bestillingen innen 1.juli i påmeldingsløsningen og fylt ut skjema.

Med buss fra respektive skoler/hoteller til buss/båt/tog
Lag som har bestilt og betalt for transport, vil bli hentet på skolene og kjørt til avreisestedet i Oslo. Bussene vil hente deltakerne på innkvarteringsskolen/hotellet ca. to timer før avreisetidspunktet. (De som skal reise med fly, blir hentet 3 timer før). Forutsetningen er at klubben har registrert inn bestillingen innen 1.juli i påmeldingsløsningen og fylt ut skjema.

Priser for transporten i 2017:

Gardermoen: tur/retur: 240 kroner pr. person
Gardermoen: tur: 120 kroner pr. person
Gardermoen: retur: 120 kroner pr. person

Båt, tog og buss
Båt/tog/buss: tur/retur: 130 kroner pr. person
Båt, tog, buss: tur: 65 kroner pr. person
Båt, tog, buss: retur: 65 kroner pr. person

3C: Seng og sovepose
Det finnes også muligheter for å forbedre oppholdet på de respektive innkvarteringsskolene. Du kan bestille seng og sovepose, som er til odel og eie. Dette vil ligge i klasserommene når laget ditt kommer til skolen. Prisene i 2016 er:

Seng og sovepose: 495 kroner pr. person
Seng: 395 kroner pr. person
Sovepose: 150 kroner pr. person

4: Hotell
Det er mulig å bestille hotellpakke under årets turnering. Vi kan tilby svært konkurransedyktige priser. I prisen er absolutt alt inkludert: 7 netter på hotell, frokost på hotellet, lunsj og middag på Ekeberg, fri transport med Ruter, inngang bad og museum m.m.

Dette tilbudet er også for foreldre/søsken som ønsker å oppleve turneringen på nært hold. Ta kontakt med Rolf Fjeld, innkvarteringsansvarlig på tlf. 22 66 02 30.

H-kortet pr. person innholder følgende:

1: 7 overnattinger på hotell. Gjelder fra lørdag til lørdag.

2: Det vil bli servert 3 måltider pr. dag. Frokost på hotellet, lunsj og middag i Ekeberg Idrettshall.

4: Lagfoto med diplom til hver spiller.

5: Fri transport med Ruter innenfor Oslos grenser hele uken.

6: Fri adgang til kommunale utebasseng, som Tøyenbadet og Frognerbadet i Oslo.

7: Gratis adgang på en rekke museer i Oslo.

8: Gratis minigolf på Ekeberg.

9: Norway Cup diskotek (ekskl. inngangsbillett)

6: Kampoppsettet
Kampoppsettet for Norway Cup 2016 blir klart rundt begynnelsen av juli. Følg med på våre nettsider, der oversikten over alle påmeldte lag ligger ute.

7: Matglede
Det vil bli servert fersk mat rett fra grytene. Det vil si at nå kan hver enkel person selv bestemme hvor store/små porsjoner en vil ha. Det vil være et glutenfritt middagsalternativ hver dag. Alle som bestiller turneringens A- og H-kort vil få maten inkludert i prisen.

8: Faktura på bestilte tjenester
Faktura på bestilte tjenester blir sendt ut til alle klubber i midten av mai. Med denne fakturaen følger det litt informasjon. Vi gjør oppmerksom på at vi forholder oss kun til en kontaktperson pr. klubb.

Det er klubbens ansvar å videreformidle informasjonen til dem det måtte gjelde. Dersom det skulle være endringer på din bestilling kan dette gjøres i samme system som laget ble påmeldt i. Endringer kan gjøres frem til 1.juli.

Etter denne dato må det tas kontakt med Norway Cup på nc@bsknc.no eller telefon 22 66 02 00. Vi oppfordrer til å ha alt klart før den 1. juli.