Nardo til NC

Nardo G16 kommer til sommerens Norway Cup.

Vi har fått en rapport fra Stian Sand, hovedtrener Nardo G16:
1: Hvorfor velger dere NC?
1: – Våre gutter har hatt som tradisjon å være med på Storsjøcup og følte at det var morsomt å kunne delta på noe nytt nå. Norway Cup er en cup som er veldig populær i Trondheim og i Norge og vi ser derfor på det som en fantastisk mulighet til å få oppleve noe sammen. Vi har troen på en god cup sportslig og sosialt. Selv har jeg vært med på Norway Cup som spiller, og har bare gode minner fra cupen. Muligheten til å møte andre kulturer og lag enn bare trønderske lag er noe våre gutter gleder seg veldig til. Det var så og si samstemt blant guttene at de ville på Norway Cup denne sommeren. Alle foreldre har stilt seg positivt til å få oppleve dette, sier Stian Sand i en e-post til turneringen.

 

2: Hva er ambisjonene for turneringen? Vinne?
2: – Ambisjonene med å delta på Norway Cup er først og fremst å få oppleve noe sammen. Sammen med G16 laget vårt så skal både G-J 19 og G-J 14 delta i år. Slik får vi også samlet klubben på en enestående måte. Dette setter både klubb og foreldre som har barn spredt på flere kull ekstremt stor pris på. Sportslig så ønsker vi at alle spillere skal føle at de får tatt del i sommerens beste eventyr. Dette er viktig for videre lyst på å spille verdens beste idrett samt at vi vet vi kan stifte bekjentskap med andre lag og andre kulturer på turen. Vi regner med at de absolutt fleste fra vårt kull kommer til å delta å være med til Oslo, sier Stian Sand.

 

3: Hva gleder dere mest til med Norway Cup 2016?
3: – Vi gleder oss til å få muligheten til å teste oss sportslig mot god «ukjent» motstand. Vi gleder oss også til å få være ei hel uke samlet hvor vi kan få opplevelser samlet i Oslo by. Oslo har mye å by på og det er ofte mange aktiviteter rundt Norway Cup-uka. Dette er noe guttene gleder seg veldig til. Vi ser frem imot ei strålende uke med mange flotte impulser som vi kan ta med oss hjem til høstsesongen. Vi gleder oss!, sier Stian Sand.

Her kan du melde på ditt lag til turneringen i 2016