Mye energi i intervju med NRJ-programlederen Marte Bratberg

Programlederen fra åpningsshowet var en av spillerne som deltok på Kjendiskampen på Norway Cup, som gikk av stabelen onsdag formiddag. Marte Bratberg spilte på MOT/Right to Play-laget. Martes lag gikk dessverre ikke seirende ut av møtet med Global Goal-laget og gikk på et knepent 5-3-tap. Marte er til vanlig programleder på Morgenshowet til NRJ, så det var en nokså stor kontrast fra hennes jobb og til kjendiskampen her på Ekebergsletta.

Marte sa selv at hun var veldig fornøyd med både kampen og innsatsen til de andre spillerene. Til tross for god innsats så sa hun at hun ikke følte seg like god som de andre ut på banen. Hun prøvde også gjentatte ganger å takle Turab på motstanderlaget, men hun sa at han var alt for rask for henne.

– Når det gjelder hvem jeg ble mest imponert over, så gidder jeg ikke å si Zuccarello, fordi han imponerer hvert år. Den som derimot imponerte meg mest er Stian Blipp. Jeg må også si at forsvaret med Ulrikke Falch og meg var rimelig imponerende. Ulrikke og jeg er også relativt like når det kommer til fotballtalent, men jeg er kanskje en litt dårligere versjon av Ulrikke på alle måter, og ikke bare på fotballbanen, sa Bratberg med et glimt i øyet.

Programlederen i Morgenshowet fortalte videre at hun absolutt vil bli med på Kjendiskampen til neste år. Inntil neste års kamp fortalte hun at hun trengte å øve litt på alt for å kunne hamre opp med de andre.

Videre avslørte Marte at hun hadde noen planer med TV 2, men at hun ikke kunne røpe mer enn at det var på beste sendetid på fredagskveldene i høst. Til tross for arbeidet med TV 2, så vil hun fortsette å jobbe med radio på NRJ.

 

Tekst/foto: Sigurd Goffèng-Bjerke

Tips oss: ncredaksjonen@gmail.com