Morten Ramm «redder Kjendiskampen»

Komiker Morten Ramm entret banen på Kjendiskampen på Norway Cup i år som i fjor. Mannen fra Tønsberg spilte for laget «Global Goal», og hadde med seg Stian Blipp, Mats Zuzzarello og Christiane Roald, for å nevne noen. Selve kampen hadde det meste, og Global Goal-laget gikk av med seiren i en målthriller av en kamp som endte 5-3.

Morten noterte seg for både skåring og målgivendepasning, men selv så er ikke Morten helt fornøyd.

– Da jeg var alene gjennom på seks meter, så gjorde jeg en stor feil. Det var å sette ballen midt på mål. Jeg trodde keeper Carsten Skjelbreid skulle slenge seg til et av hjørnene, og at jeg enkelt kunne sette ballen midt i mål da, men sånn gikk det ikke, sier Morten Ramm.

Ramm forteller også til Norwaycup.no at ble veldig imponert Turab. De spilte på samme lag under kampen, og det var også han Morten ble mest overasket over. Han forteller også at han hadde lave forventninger til Turab, men at han lekte seg ut på banen.

– Hvis det er noen som ønsker å bli like gode som meg i fotball, så må du slutte på fotball når du er 15 år og begynne når du er 20 igjen. Da blir du akkurat like god som meg, la Morten Ramm til med latter i blikket.

Ramm la også til at hemmeligheten hans bak fotballtalentet er mange tusen timer på løkka hjemme i Tønsberg. Da kan du slippe deg fri å late som du er blant verdens beste fotballspillere, mener Morten.

– Jeg har veldig lyst til å bli med Kjendiskampen til neste år også. Når det gjelder øving fram til neste års kamp, så tror jeg ikke at jeg skal ligge i hardtrening, jeg holder det jevnt gående, ler han.

Komikeren sa også at han har planer om å lage to programer som skal på TV. Et er med Einar Tørnquist, som kalles «Ramm og Tørnquist redder Norge». Det andre TV-programmet er med Erik Solbakken og det er en drama-komedie.

 

Tekst/foto: Sigurd Goffèng-Bjerke
Foto: Fabian Stratenchulte

Tips oss: ncredaksjonen@gmail.com