Marcus og Martinus kommer til Norway Cup

-Vi er veldig stolte av å kunne lansere Marcus og Martinus som første artist til vårt åpningsshow 30. juli sier en blid generalsekretær i Norway Cup, Tony Isaksen. Marcus og Martinus har en enorm tilhengerskare blant våre 30.000 deltakere og jeg tror det er mange som nå slipper jubelen løs over at de skal opptre på vårt åpningsshow.

Norway Cup arrangerer sitt åpningsshow 30. juli på Ekebergsletta og det er forventet om lag 15.000 tilskuere på arrangementet. Showet vil også bli sendt i opptak på TV 2 / TV 2 Zebra 30. og 31. juli.

-Åpningsshowet markerer starten på Norway Cup og er et av de store høydepunktene under Norway Cup uken. Vi gleder oss til å kunne lansere flere av Norges største artister i tiden fremover, og ikke minst til å ønske alle velkommen til et minnerikt åpningsshow.

Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge. I år er det deltakerrekord med over 2.200 påmeldte lag.

Om Marcus og Martinus

Det talentfulle tvillingparet fra Trofors i Nordland er i dag blant Norges aller mest populære artister. Den enorme populariteten rundt Marcus & Martinus har eksplodert det siste året, og har også spredt seg til mmere langt over landegrensene. 25.000 hylende fans møtte opp på deres første konsert i Sverige, og de svenske streamingtallene tangerer nå de norske. Over 310.000 følgere på Instagram, fra alle verdenshjørner, taler også for seg.

14-åringene slapp debutalbumet «Hei» i februar 2015, og i sin 68. uke på VG-lista ligger det fortsatt som #3. Med nye låter på engelsk, forestående album, utsolgte konserter og film, for å nevne noe, er det duket for et nytt magisk år for Marcus & Martinus.