Klare for Norway Cup

Kråkenes IL G 2005 vil bruke Norway Cup til å styrke samholdet i laget ytterligere.

– Primært velger vi NC for at spillerne skal få oppleve å delta på, og være del av, en stor fotballturnering/fest for å ytterligere øke interessen for fotball. I tillegg ønsker vi ytterligere styrke samholdet og kameratskapet i gruppen ved å delta på en turnering som varer over tid, sier lagleder Trond-Erik Næss.
Vil forsterke relasjoner
– Det at spillerne får anledning til å være sammen, og bo sammen, over tid vil bidra til å forsterke relasjonene i hele gruppen. I tillegg til at spillerne blir enda tryggere på hverandre, sier Næss og fortsetter:

– Undertegnede, og andre i trenerteamet har selv mange flotte fotballopplevelser fra NC og Oslo som fortsatt står sterkt etter snart 40 år, sier lagleder Næss.

– Resultatene er underordnet
Hovedambisjonen i NC er at alle spillerne skal ha en flott fotball-tur.

– Videre er det en målsetting at vi skal få til spillet vårt, selv om vi skal spille fotball på gressmattene på Ekeberg. (Vi er nok et av de få lagene igjen i Bergen som fortsatt spiller og trener på grus på Bønes banen) Resultatene i kampene er underordnet, men vi spiller selvsagt alltid for å vinne, sier Næss.

Dette gleder de seg til
Laget gleder seg til mye med sommerens turnering.

– Fotballfest, pølser og is, kameratskap, felles opp-/ og nedturer, ferie i Oslo, utekonsert, sol og sommer (vi kommer tross alt fra Bergen), sier Trond-Erik Næss.