Jesper Jenset klar for åpningsshowet

«Vi er veldig fornøyde med å få med oss Jesper Jenset på vårt åpningsshow 30. juli», sier generalsekretær i Norway Cup, Tony Isaksen. «Jesper har på kort tid oppnådd mye som artist, og opptrådte blant annet på VG Topp 20 på Rådhusplassen i år. Hans nyeste single er streamet over 5 millioner ganger og han har nok en stor tilhengerskare blant våre deltakere.» forteller en blid generalsekretær.

Norway Cup arrangerer sitt åpningsshow 30. juli på Ekebergsletta og det er forventet 10-15.000 tilskuere på arrangementet. Showet vil også bli sendt i opptak på TV 2 / TV 2 Zebra 30. og 31. juli.

«Åpningsshowet, som markerer starten på Norway Cup, vil bli et av de store høydepunktene under Norway Cup uken og vi begynner å få på plass en veldig bra line-up. I tillegg til Jesper Jenset kommer Julie Bergan, Markus Bailey og Marcus & Martinus og vi vil slippe flere artister i de kommende ukene.»

Jesper Jenset ble kjent gjennom tv-programmet Idol i 2014 der han endte på 5. plass. I ettertid har Jenset kommet ut med singlene «Superhero» og «Call me Yours.» Jenset er nå aktuell med låten «High» som for tiden ligger som nr. 22 på Spotify i Norge.