Sagt på Verdikampen

Martinus:
– Kampen gikk ikke akkurat sånn som planlagt, men det var morsomt å spille. Jeg pleier å  spille fotball hver dag hjemme, så det er veldig gøy, Sa Martinus før han hastet videre.
Morten Ramm:
– Det var okei match, men vi hadde jo dommerne mot oss, når de ikke klarer å se når han er fem meter i offside, blir det vanskelig å vinne kampen. Vi var  gode i både angrep og forsvar, men manglet litt på midtbanen. Jeg har vært med på Norway Cup før, og jeg har til og med blitt ranet her oppe. Jeg ble ranet med pepperspray opp i skogen, og ble tatt fra 500 kroner. Jeg kjente de fleste på laget mitt godt, og vi jobbet fint sammen. For å være alvorlig så syntes jeg Mats Zuccarello og Jan Gunnar Solli var de beste ut på her i dag, sa Morten Ramm.
Marcus Bailey:
– Jeg og Mario Balotelli har mye til felles, vi er store mørke menn som tar verden med storm. Da jeg våknet opp i dag viste jeg at jeg kom til å skåre mål, så da tok jeg på meg trøyen hvor det sto «Why Always Me?» på. Kampen var fryktelig slitsom, man glemmer før start at man må løpe i fotball. Jeg er fornøyd med kampen, også syntes jeg det er kult at alle møter opp for en god sak, sa Marcus Bailey.
Mats Zuccarello:
 –  Det var en bra kamp bortsett fra at vi tapte, men jeg var godt fornøyd med laget. Banens beste spiller var Vilde fra Skam, hvis jeg skulle si noen andre en meg selv, sa Mats Zuccarello.
Tarjei Bø:
– Det var bra kamp men bortsett fra at jeg helst ville spille litt mer. Mine presentasjoner var helt greit, bortsett fra at jeg var litt uvenn med ballen. Vi hadde et bra lag med blant annet Jan Gunnar Solli, som jeg mener var banens beste. Jeg har jo vært med på Norway Cup før hvor vi da ble nummer tre. Det ble  god kjemi ut på der fordi jeg kjente meste parten av laget godt, Sa Tarjei Bø.
Nils-Ingar Aadne:
– Jeg syntes kampen gikk bra fordi det var færre fotballspillere her i dag, noe som passet meg utmerket. Jeg skulle gjerne ønske jeg var litt mer involvert i spillet, det er det ikke noen andre enn meg selv som jeg kan legge skylden på. Det var en fantastisk følelse da vi utlignet til to-to på slutten der, det gjør meg veldig stolt av laget mitt. Jeg hadde som mål å lære meg forskjellen mellom Marcus og Martinus, men det vet jeg fortsatt ikke, sa Nils-Ingar Aadne.
Frode Andresen:
– Vi tapte i kampen, men vant med at pengene går til en god sak. Vi spilte mye bra fotball sammen i laget. Banens beste var etter mine synspunkter Frode Grodås, sa Frode Andresen.
unspecified70CPHCYU unspecified128ROAHKunspecifiedH3VYTB6AunspecifiedQ9769UTW
Tekst: Sigurd Goffèng-Bjerke
Foto: Thomas Pettersen