Internasjonale boyband-stjerner klare for åpningsshow

De multinasjonale boyband-stjernene i bandet CNCO er klare for å opptre under Norway Cups åpningsshow 28. juli. Det er første gang CNCO gjester Norge.

Åpningsshowet er åpent for alle og arrangøren forventer ekstra tilstrømning av tilskuere til årets show.

-Dette er et besøk vi har høye forventninger til. Vi er veldig fornøyde med å få CNCO med på åpningskonserten vår, sier generalsekretær Tony Isaksen i Bækkelaget Sportsklub og Norway Cup.

-Vi gleder oss til å presentere et av verdens største boyband live foran folkehavet på Ekebergsletta lørdag 28. juli, og til alle som følger showet på TV 2 Zebra og TV 2, sier Isaksen.

-Dette er en stor begivenhet for Norway Cups åpningsshow. CNCO har vanvittig fanskare rundt i verden, og nå gleder vi oss til å presentere dem for det norske publikummet. Store ting vil skje med disse guttene, og vi er stolte og glade for at vi får muligheten til å bidra, dette bekrefter også posisjonen til Norway Cup i inn- og utland som verdens største fotballturnering for barn og unge. Vi forventer et forrykende show med stor stemning og fengende latinskinspirerte rytmer, sier Isaksen.

CNCO har helt siden starten i 2016 kapret millioner av fans, også kalt CNCOwners. De har vunnet en rekke priser og har på kort tid oppnådd enorm popularitet over hele verden. På YouTube har den mest sette videoen deres passert 1,3 milliarder avspillinger.

Gruppen består av 5 unge artister som alle har vist sitt talent gjennom Univisions tv-sendte konkurranse «La Band». Bak initiativet for å forme gruppen står sterke navn som Ricky Martin og Simon Cowell.

Gruppens medlemmer er Christopher (Ecuador), Erick Brian (Cuba), Joel (Mexico), Richard (Dominican Republic) og Zabdiel (Puerto Rico). Plateselskapet er Sony Music.