IL Nordlys G 15/16 reiser 1738 km for å delta på Norway Cup  

IL Nordlys G15/16 tar turen hele veien til Oslo fra Karasjok for å delta på sommerens vakreste fotballeventyr, Norway Cup, i juli. I veikjøring er det hele 1738 km, eller ca 22 timer, fra Karasjok til Oslo!

Guttene har trent sammen siden sesongen 2014/2015 og gleder seg masse til årets Norway Cup og til å møte lag fra andre deler av landet. Laget begynte å samle inn penger til reisen allerede i 2014 og har vasket og malt nybygget til Sametinget i Karasjok, vasket taket på Coop Prix og solgt konvoluttlodd. Her har det vært stort engasjement hos både guttene og deres foreldre, noe som har skapt samhold og forsterket lagånden.

 IL Nordlys sier: «det vi gleder oss mest til på Norway Cup er at vi skal være sosialt sammen og at vi kan spille mange kamper mot lag fra hele landet. Det er bra å kunne måle seg med andre lag man ikke har spilt mot tidligere og vi lærer mye av dette. Norway Cup skaper utviklingspotensialet, hva er vi god til og hva kan vi gjøre enda bedre.»

Guttene har som motto: Kvalitet på treninger. Tenk på at «du er best hver dag, hver gang» og sammen med mine lagkamerater er vi uslåelig.